De interes

Laura Arhiri
utilizator incepator
utilizator incepator
Mesaje: 1
Membru din: Lun Sep 14, 2020 4:20 pm

De interes

Mesaj de Laura Arhiri »

Salutare! :D


Lucrez la o cercetare care își propune să investigheze ce cred românii despre țigările electronice, desfășurată în cadrul Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din Iași (Fpse Uaic).
Opinia voastră despre fumatul electronic și alte chestiuni care țin de sănătate e foarte importantă pentru noi, mai ales în contextul de față.
De aceea, dacă fumați electronic și aveți la dispoziție 30 de minute, vă invit să completați formularul de mai jos. Vi se asigură anonimitatea deplină - ceea ce dorim să știm e ce credeți despre sănătate și părerea voastră despre țigările electronice. De aceea, nu se vor solicita date cu privire la identitatea voastră.
Dacă reușim să strângem suficienți participanți, vom putea publica rezultatele într-un jurnal științific internațional cu vizibilitate crescută. Din punct de vedere practic, vrem să arătăm cum fenomene de moralizare influențează negativ discursul public despre fenomenul vapatului (experți în sănătate, guvernanți, etc), în sensul în care se îndepărtează din ce în ce mai mult de datele științifice reale din cauza panicii morale. S-au mai făcut asemenea studii pe alte practici de sănătate, și au reușit să atragă atenția despre pericolele ignorării științei în a judeca cât de (ne)sănătoasă e o practică. Însă acesta ar fi primul studiu pe pe vapat, și eu cred că se merită. Dacă am putea să ne mobilizăm, publicarea rezultatelor în jurnalul de care vă spun ar putea schimba ceva.

Vă mulțumesc pentru implicare! :wave:
Linkul este https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... Q/viewform
Scrie răspuns