Vreau sa impartasesc cu voi cateva din retetele mele.
Deocamdata sunt foarte putine la numar, dar cu siguranta vor urma si altele.
Azi m-am jucat putin cu aromele, si mi-am notat 2 mix-uri :
Mix 1 :
Baza:
FlavourTec / 18mg - 10 ml.
Aroma / Brand :
Hazelnut / FlavourArt - 20 pic.
Tabacco Blend / Perfumer's Apprentice - 10 pic.
Lasat la macerat cateva ore, apoi testat. Rezultatul ?
Ei bine, ce altceva ar putea sa rezulte dintr-un amestec de alune si tutun ? Cu siguranta un lichid cu aroma de alune cu tutun, nu ?
Dar...amestecul asta este bun, chiar foarte bun as putea spune !
Gustul pronuntat de alune, iar tutunul care completeaza aroma fac din acest amestec un lichid numai bun de vapat toata ziua, pentru ca nu este deloc gretos !
Testat pe Smok RDA, micro-coil / 1.3 ohmi. Vapat la 3.7V.
_______________________________________________________________________________________________
Mix 2 :
Baza :
Inawera VPG Power Smoke - 5ml
Aroma / Brand :
Tabacco Symphony / Inawera - 10 pic
Beekeper's Blend / John Smith's - 3 pic
Sweet Mississipi Blend / John Smith's - 5 pic
La fel ca si in cazul lui Mix 1, lichidul a stat doar cateva ore la macerat. Rezultatul ?
Amestecurile neamtului din aromele scrise mai sus, completeaza simfonia tutunului de la inawera, rezultand un lichid numai bun de vapat toata ziua.
Un lichid calm, bine dozat, cu nuante pronuntate de tutun si cu un miros foarte placut nasului.
Testat pe Igo-L, micro-coil 1.3 ohmi. Vapat la 3.7V
Urmeaza si alte mix-uri, deocamdata le las pe acestea sa se aseze bine si promit ca o sa revin cu noi impresii !
P.S : Singurul lucru care ma deranjeaza la aceste mix-uri ( si nu numai la acestea ) este cantitatea mare de nicotina ( 1.8 mg / ml ), rezultand un TH prea mare pentru mine.
Pe viitor voi dilua aceste baze cu o alta de 0mg tarie.
P.S2 : Acestea sunt primele mele amestecuri de arome, nu le-am copiat de nicaieri, nici macar nu m-am informat despre alte astfel de retete.
Daca aceste combinatii, retete, mix-uri s-au mai postat si prin alte parti, inainte ca eu sa le scriu aici, nu pot decat sa ma bucur ca m-a dus mintea sa le fac la fel, fara ca eu macar sa fi citit retetele !

Criticii amatori sunt rugati sa nu dea cu pietre !

Va salut, sa auzim numai de bine !