Astazi m-am hotarat sa imi iau o tigara electronica pentru ca nu eram deloc multumit de "narghileau electronica de unica folosinta", asa ca fara sa mai stau sa ma informez, am zis sa ma duc sa o intreb pe fata de acolo si la recomandarea ei sa imi iau ceva pe plac.
Mi-am cumparat pentru inceput Elf Bar FB1000, momentan mi se pare ok, dar as vrea sa stiu ce altceva as putea sa imi iau dupa ceva timp.
Si mi-am cumparat 2 lichide de la To B, Pink Dream si Green, care mi se par foarte slabe ca aroma, si intrebarea principala e, ce lichide imi recomandati din punct de vedere calitativ, si cand spun asta ma refer si la continut, m-am uitat putin pe forum, poate am sarit fix peste chestia pe care o cautam, si anume, un prieten mi-a spus ca sunt multe care au foarte multe chimicale si ca unele sunt foarte nocive, si intrebarea e ce firma are niste lichide aromate destul de bine dar care sa fie si mai naturiste ? Si naturiste spun in ideea in care am auzit asta de la el si ca pot fi foarte nocive, daca e cineva dragut sa ma lamureasca daca este intr-adevar asa sau nu, as fi dublu recunoscator