Regulament Forum

Avatar utilizator
Administrator
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 93
Membru din: Lun Mai 13, 2013 4:53 pm

Regulament Forum

Mesaj de Administrator »

Regulament Forum Ro Vapers

Bun venit in comunitatea Vaperilor Romani. Inainte de a va incepe activitatea ca membru deplin, este important sa cunoasteti si sa respectati acest regulament. Absolut toate relatiile noastre pe acest forum se vor supune acestui regulament.

1. Cui se adreseaza acest regulament?

Acest regulament este creat pentru toti utilizatorii forumului, pentru a reglementa activitatea lor si pentru a-i proteja de orice forma de abuz. Necunoasterea acestui regulament NU este o scuza.

Participarea la discutii este fara restrictii, in afara celor stabilite prin acest regulament. In momentul in care ati inceput sa postati pe forum, consideram ca ati fost de acord cu aceste reguli si va supuneti lor.

2. Echipa de administratie a forumului

Acest forum este administrat si condus de o echipa de moderatori, acestia vor purta nick-uri Moderator1, Moderator2, etc care vor veghea asupra respectarii acestui Regulament, iar in cazul nerespectarii lui vor lua masurile de cuviinta.

3. Respectati colegii si conducatorii forumului.

Prima conditie in orice relatie (chiar si una pe un forum online) o reprezinta RESPECTUL. Fata de ceilalti membri si fata de echipa administrativa. Nu sunt permise mesajele de batjocora la adresa unui alt utilizator, nu se permit comentarii rasiste/xenofobe etc.
Sunt permise discutiile chiar si cu aspect contradictioriu, atata timp cat tonul discutiei este unul civilizat, iar argumentele intemeiate.

Echipa administrativa are drepturi depline de administratie si responsabilitatea de a pastra aceasta comunitate la un nivel decent. Moderatorii vor edita mesajele ce aduc ofensa, vor da avertizari sau vor interzice accesul in forum pe o perioada determinata sau pentru totdeauna membrilor care incalca acest regulament in mod grav.

Echipa de moderatori raspunde pentru fiecare actiune fata de administratorul acestui forum. Daca sunteti de parere ca vi s-a adus o nedreptate, trimiteti un mesaj privat administratorului in care sa va explicati situatia. Orice atac personal adresat unui moderator sau administratorului va duce la interzicerea accesului pe forum pe termen nelimitat.

In momentul in care considerati ca un comentariu va aduce ofensa, contactati un moderator sau administratorul. NU replicati jignirilor in forum. Acest lucru va face parte din "flame war" si consecintele vor fi aceleasi ca si in cazul celui care a initiat atacul. Suntem siguri ca in timp vor aparea mici discutii, prin raportare discreta si discutii civilizate se pot insa rezolva.

Mesaje pe forum de genul "de ce mi s-a sters postul .." nu sunt permise si vor fi sterse. Prin acceptarea termenilor si conditiilor de aici, acceptati de asemenea faptul ca aceatsa comunitate este condusa de moderatori cu drept deplin de editare si stergere.

4. Postati mesaje de calitate, nu spam.

Acest forum isi doreste sa reuneasca persoane mature, interesate de discutii de calitate. De aceea nu acceptam mesaje de tip "sms", sau cu folosire defectuoasa a limbii romane scrise. Intelegem greseli de tastare sau mici scapari ortografice, nu toleram insa un stil de scris imposibil de receptionat si neatent.

Mesajele postate reprezinta cartea de vizita a membrilor nostri, toata lumea va poate judeca dupa acestea. Incercati sa oferiti o imagine pozitiva.

Mesajele fara valoare informativa (lol, Big Grin, ditto etc.) vor fi sterse fara nici un preaviz. Mesajele jignitoare vor fi editate sau sterse complet.

5. Drepturi asupra continutului scris

Mesajele pe care le postati DEVIN PROPRIETATEA FORUMULUI IN MOMENTUL IN CARE LE-ATI POSTAT.
Odata ce au fost insa postate, mesajele vor fi gestionate de echipa administrativa dupa cum considera de cuviinta.
Odata postate, mesajele nu vor fi sterse, cu exceptia cazurilor in care echipa administrativa considera ca acest lucru este necesar pentru buna functionare a forumului.
NU SE VOR STERGE MESAJELE IN EVENTUALITATEA PARASIRII FORUMULUI. Acestea vor ramane postate, singurul compromis fiind stergerea user-ului (la cererea sa) astfel incat sa se piarda orice legatura intre mesaje si el.

NU solicitati stergerea mesajelor in eventualitatea parasirii forumului. Odata ce v-ati inregistrat si postati, ati acceptat termenii acestia si nu se vor face compromisuri.

Intelegem ca nu puteti activa in forum 24/24. Suntem de asemenea constienti ca exista si vacante, probleme familiale etc. De aceea NU stergem conturi sau mesaje in momentul in care nu puteti fi activi. In clipa in care puteti sa continuati activitatea pe forum, trebuie doar sa va logati si veti regasi toate mesajele si setarile de forum.

6. Participarea in forum este benevola si se poate incheia cu acordul partilor, sau prin banare.

Banarea din forum nu este subiect de discutie si contestatie si survine atunci cand echipa de administrare considera ca participarea unui membru in comunitate este neavenita si nedorita.

Orice incercare de a trece de aceasta interdictie, de a "sparge" codurile de acces sau de a face rau comunitatii se va anunta organelor in masura, pentru a se lua masurile legale necesare.

7. Alte reguli

Semnatura: membrii forumului nostru pot posta semnatura si avatar, pentru a se distinge de altii. Semnatura nu poate contine link-uri( gen magazin de tigari electronice).

Sunt permise doar semnaturi pe doua randuri, pentru a nu incarca forumul.

In orice moment administratorul isi rezerva dreptul de a modifica semnatura membrilor fara preaviz sau motivarea actiunilor, in cazul in care aceasta incalca prezentul Regulament.

Nu permitem promovarea unor surse XXX, warez, hack si altele similare.

NU se foloseste semnatura pentru a posta mesaje referitoare la alti membrii ai forumului. Daca aveti o problema personala cu un alt membru, rezolvati-o in privat (in afara forumului). Nu pe forum sau prin mesaje in semnatura.

Semnaturile care incalca regulamentul se vor edita si utilizatorul va fi avertizat. In caz de recidiva cel in cauza va pierde total dreptul de semnatura pe forum.

Aceste reguli pot si vor fi schimbate in decursul timpului pentru a se adresa tuturor nevoilor membrilor nostri. Verificati-le periodic pentru a le cunoaste si aplica.
Scrie răspuns