Ares, MTL RTA designed by Phil Busardo si Dimitirs Agrafiotis

Care nu se incadreaza in celelalte categorii
Post Reply
User avatar
Valahul
veteran
Posts: 1057
Joined: Mon May 13, 2013 5:05 pm
Location: Ardeal
Romania

Ares, MTL RTA designed by Phil Busardo si Dimitirs Agrafiotis

Post by Valahul » Sat Dec 30, 2017 9:15 pm

Pareri despre el? Aspect, continut pachet super ok, arata bine, umplere facila pe sus, etc...
Recenzie:Vic, in schimb, un reviever din UK, il face una cu pamantul, acuzand de copiat, defecte grave, etc...O inebunit Busardo... acum se crede star...
Ce sa credem? Care o fi adevarul?


"Un om care se intelege bine cu toata lumea este lipsit de personalitate"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, iubesc mai mult cainii."
"Am invatat de la animale lucruri mai multe si mai profunde decat de la oameni."

User avatar
Didi
utilizator junior
Posts: 129
Joined: Fri Nov 11, 2016 11:02 am
Location: Suceava
Romania

Re: Ares, MTL RTA designed by Phil Busardo si Dimitirs Agrafiotis

Post by Didi » Wed Jan 03, 2018 10:21 am

Pe asta il astept sa ajunga din China. O sa am ocazia sa il compar cu Siren 2. Oricum, tare-i mai place drama colegului asta. La Vic punctul principal era aroma(exceptand acuzele de copiere:) ), pentru mine a ajuns mai important TH-ul ca la un moment dat aroma abia o mai simt pe oricare atomizor(o fi acel vaper's tongue sau poate mi-am ars eu papilele, de parca la tigara in afara de ars mai simteam ceva).

Off-topic: Sfarsitul lui 2017 a fost presarat cu drama in lumea vape-reviewerilor. Vic s-a luat de pbusardo si toti reviewerii americani si doi con-cetateni de-ai lui (Todd's reviews si The Vaping Biker), Mike Vapes zice ca Daniel DJLSB ar fi raspandit zvonuri ca el si inca unu au fost platiti pentru review pozitiv la nu stiu ce dispozitiv. Lumea a crezut ca RIP Trippers e pe drogareala(slabise tare :))); asta a fost cea mai comica). Nu mai stiu, dar m-au distrat.

User avatar
Valahul
veteran
Posts: 1057
Joined: Mon May 13, 2013 5:05 pm
Location: Ardeal
Romania

Re: Ares, MTL RTA designed by Phil Busardo si Dimitirs Agrafiotis

Post by Valahul » Wed Jan 03, 2018 10:30 am

Da... astept sa vad comparatia cand iti vin ambele... si eu le-am comandat... dar mai dureaza. Tare faza cu recenzatorii... is totali cu cearta lor...
Dar... cel mai important e ca sa oferim aici informatie pentru vaperii romani, cat de multa putem, nu toti stiu engleza. Imformatie pe care am impartasit-o de la infiintarea forumului...
Is curios, repet, cand iti vin sa vad cum ti se par.
"Un om care se intelege bine cu toata lumea este lipsit de personalitate"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, iubesc mai mult cainii."
"Am invatat de la animale lucruri mai multe si mai profunde decat de la oameni."

User avatar
Didi
utilizator junior
Posts: 129
Joined: Fri Nov 11, 2016 11:02 am
Location: Suceava
Romania

Re: Ares, MTL RTA designed by Phil Busardo si Dimitirs Agrafiotis

Post by Didi » Mon Feb 19, 2018 10:58 pm

A ajuns intrun final Ares-ul. De foarte putin timp îl folosesc, dar e suficient ca sa fac o comparație preliminara cu Siren 2.

Muștiuc
Siren 2 - nu-mi place ca are o parte centrala din metal și, cum e frig acum afara, erau belea primele 2 pufuri. Nu are rezerva în pachet.
Ares - total din plastic, sau delrin cum se zice. Foarte ok ambele, mai ales cel curbat care e foarte confortabil. Deci, rezerva în pachet.
Prefer Ares.

Încărcarea
Siren 2 - deșurubare, dar are jumate de filet, foarte ușor, o singura data mi s-a desfăcut in buzunar.
Ares - împingi partea de sus, umpli, simplu, dar când închizi ramai cu o lacrima, nu e grav dar e acolo.
Prefer Ares.

Corp(sticla+clopot+ce-o mai fi)
Sunt foarte similare, aproape identice, deci nu prea am cum sa le diferențiez. Singura diferența este sticla "afumata" de la Ares.
Nu am preferința, sa zicem ca îmi plăcea cum arata afumata, dar mi-a trecut deja.

Baza
Siren 2 - simplu de construit, șuruburi rezistente, cap drept, grija la bumbac sa nu atingă găurile de aer. Vine cu multe în pachet, cam tot ce iți trebuie pentru a da drumul la abureala.
Ares - și mai simplu de construit. Pachetul conține tot felul de "scule" care sunt mai mult sau mai putin de folos, dar e super ca's incluse. Are niște pereți subțiri, pe laturi opuse ale gurii de aer(care arata ciudat zic eu) și care țin bumbacul departe de orificii. Dacă funcționează, nu știu încă.
Nu am preferință, încă.

Aer
Siren 2 - cea mai mica gaura pe controlul cu o singura gaura, este mult mai restrictiv decât Ares. Cu toate găurile deschise poți face un DL restricționat.
Ares - pe cea mai mica gaura de aer este mai aerat decât pe penultima ca diametru de pe Siren 2(ar trebui sa aibă același diametru). De fapt, dacă blochez toate găurile tot e mai aerat ca Siren pus pe gaura cea mai mica a lui. Nu am încercat DL pe el,dar sunt SIGUR ca va merge fără probleme.
Cred ca aici Ares-ul m-a enervat cel mai tare. Nu e cel mai bun pentru MTL, chiar si pentru mine care abia m-am apucat de MTL de câteva luni. Singurul fel în care folosesc Ares-ul este cu toate găurile blocate. Nici nu înțeleg pe unde intra aerul. Ca sa fie bine tre sa ridic și wattajul cu vreo 2-3W.

Aroma/TH
Întrebați pe altu' de aroma, pentru mine e la fel. Ceea ce nu e la fel, zic eu, e TH-ul. Nu știu dacă îl știți pe DJLSB Vapes, dar el zice ca cel mai bun TH il avea pe Ares...ete poola. Nu e, poate mi se pare mie dar Ares-ul pare mai lejer pe gat(poate din cauza ca e mai aerat), nu e rău sa nu înțelegeți greșit, doar ca nu e asa de strălucit precum speram.

Probleme avute
Siren 2 - am avut scurgeri, lacrimi, lichid ieșind pe la inelul de control al aerului. Enervant, foarte enervant mai ales pentru ca nu ai cum sa il cureți pe acolo. Capacul, nu știam niciodată dacă va rămâne acolo sau se va desface în buzunar și ma voi trezi cu lichidul în buzunar.
Ares - a venit cu 2 din cacaturile pe care le-am citit pe net: muștiucul curbat nu intra pe țeavă, a trebuit sa schimb garniturile cu cele de pe ala drept. Când am schimbat sticla, garnitura de sus s-a prins de sticla și deși am dat cu apa calda nu s-a desprins fără să rămână foarte mici urme pe sticla, dar nu am schimbat garnitura, pentru ca's leneș, și am vrut sa vad dacă o sa fie cu scurgeri. Filetul de pe baza, care o leagă de clopot, știi ce zic? Ala era de căcat, cu zgârieturi pe el, nu știu cum sa explic. Nu cea mai buna calitate de la Innokin.

Concluzie:
Ca un RTA sau RTA kit, Ares e complet, perfect as zice. Nu știu ce ar mai lipsi din pachet, poate o foarfeca :) . Din punct de vedere al confortului Ares iar câștiga. E un atomizor bun, dar dacă vrei MTL, sau mai aproape de MTL, creca e mai bun Siren 2. Eu unul cred ca o sa le folosesc pe amândouă o perioada și o sa decid mai încolo dacă renunț la vreunul.

Post Reply