Problema Cleromizor Tron S

Post Reply
User avatar
Valkyrie
utilizator incepator
Posts: 1
Joined: Tue Nov 29, 2016 3:53 pm

Problema Cleromizor Tron S

Post by Valkyrie » Tue Nov 29, 2016 4:10 pm

Buna ziua vaperilor ! Sunt un incepator in vaping si am mici nelamuriri despre cleromizorul Tron S (livrat impreuna cu EVIC VTwo Mini). Am cumparat acest produs in urma cu 2 saptamani si nu am decat cuvinte de lauda la adresa modului. Cleromizorul in schimb imi face figuri (sau nu il utilizez eu asa cum ar trebui). Am inceput sa vapez in urma cu o luna de zile (cu un stilou Ego) iar de atunci nici nu am mai pus tigara in gura (fumam un pachet jumate / zi Rothmans) iar majoritatea timpului liber mi l-am dedicat invatarii despre vaping. Gata cu background-ul, am sa trec direct la problema.

Cand am achizitionat acest kit (eVIC VTwo mini + Tron S) l-am primit cu 3 rezistente: 1 Ni, 1 Ti si una simpla de 1.0 ohm. Am decis sa o folosesc pe cea de 1 ohm. I-am facut un prime (i-am "uns" gaurile de intake cu putin lichid, am umplut cleromizorul si l-am lasat in pace vreo 15 minute). Apoi am tras (pe uscat) vreo cateva pufuri pentru a ma asigura ca lichidul a ajuns in bumbac, iar apoi am inceput sa vapez de-a binelea. M-am jucat cu wattage-ul de la 14W la 22W si am constatat ca pentru mine si lichidul pe care il foloseam (RY4) 18W era "sweet spot". Toate bune si frumoase pana am fost nevoit sa umplu din nou cleromizorul (capacitate 4ml).

Dupa umplere am vapat imediat iar aici e o problema. Cleromizorul a inceput sa "galgaie", am avut si ceva spitback (nu mult si numai pentru 1-2 vapeuri), dar acel galgait vine la pachet cu dry hit-uri. O tine tot asa vreo 15-20 de pufuri, dupa care e din nou perfect. Intrebarea mea e: Ce anume cauzeaza acel galgait + dry hituri de fiecare data cand incarc cleromizorul cu lichid? Mentionez ca nu il umplu pana la refuz, sunt rezonabil (pun cam 3.5 ml de lichid in el).

A doua problema o constat in fiecare dimineata cand incep sa vapez. Aici nu intervine "galgaitul" ci doar dry hituri ( cam 10-15 pufuri) dupa care totul revine la normal. Asta se intampla in fiecare dimineata si nu pot intelege de ce. Sunt incepator in vaping, dar am acumulat foarte multe cunostiinte in aceasta luna de zile, insa nu am idee care e problema in ambele situatii. Imi lipseste evident experienta si de aceea apelez la voi. Am sa atasez aici un link cu kit-ul meu.

Kit-ul meu AICI
Link-ul este de la VTC mini, dar eu am VTwo (acelasi mod, doar cu un firmware imbunatatit si dual safety battery).charllliee23
utilizator incepator
Posts: 3
Joined: Sat Jan 14, 2017 12:46 pm

Re: Problema Cleromizor Tron S

Post by charllliee23 » Wed Jan 18, 2017 1:10 pm

La cat ai airflowul deschis? Un airflow inchis poate da galgait (se face prea mare presiune cand tragi si intra lichid nevaporizat). Incearca si cu alta rezistenta de acelasi fel si vezi daca dispar dry-hiturile, multe clearomizoare folosesc rezistente de 2 bani, sau se poate sa ai tu ghinionul sa prinzi un rebut.

Gigi43
utilizator junior
Posts: 101
Joined: Fri May 23, 2014 12:12 pm
Location: Baia Mare
Romania

Re: Problema Cleromizor Tron S

Post by Gigi43 » Wed Jan 18, 2017 2:34 pm

Salut.
Nu cunosc cleromizorul Tron S dar galgaitul vine de la supraalimentare iar dryhit-ul de la sub alimentare.
Daca problemele apar dupa realimentare cauta niste tutoriale despre clearomizorul tau, poate nu faci ceva bine.
Importanta este corelarea dintre puterea sau tensiunea cu care alimentezi rezistenta, cu viteza de alimentare a acesteia cu lichid si forta de suctiune plus cantitatea de aer.
Problemele pot fi de la rezistenta (cantitatea de vata si cat de indesata este in ea), vascozitatea lichidului, tensiunea/puterea aplicata rezistentei.
Din aceasta cauza sunt preferate atomizoarele servisabile, avand posibilitatea verificarii inclusiv vizuale si modificarea rezistentei, bumbacului, tipului de rezistiv in functie de necesitati.

andriipopa75
utilizator incepator
Posts: 43
Joined: Mon May 30, 2016 2:50 am
Location: craiova

Re: Problema Cleromizor Tron S

Post by andriipopa75 » Sat Jan 28, 2017 2:04 am

aceeasi problema o au si alti utilizatori de tron s, doua reguli de baza : 1. rezistenta se schimba cu baza data jos de pe mod, pentru a se infileta pana la capat; 2. evita sa il tii culcat pe o parte ;

Post Reply