Aga-T2

Post Reply
User avatar
Iceman
utilizator experimentat
Posts: 271
Joined: Sat Jun 29, 2013 2:05 pm
Location: Constanta
Contact:

Re: Aga-T2

Post by Iceman » Tue Sep 24, 2013 6:54 pm

Pana sa acumulez eu suma necesara, iata ca danmcsd mi-a facut o surpriza placuta
si astazi m-am trezit la poarta cu fancourier-ul si am primt un Smok The Natural !

Nu pot decat sa ii multumesc pentru acest gest, pe deasupra a inclus si 2 acumulatori in pachet !

Asa ca voi incerca si eu ceva pe la 1 ohm dupa ce golesc tank-ul !

Da stiu, nu e un mod la fel ca x... dar pentru mine e mai mult decat ok !
Deci fara discuti asupra modului va rog ! 8-)

O sa revin si eu cu impresiile personale, nu am decat 0,2 kanthal, cea mai mare dimensiune !
Iti multumesc Dan si pe aceasta cale pentru cadou !

Toate cele bune !


Image

User avatar
Valahul
veteran
Posts: 1056
Joined: Mon May 13, 2013 5:05 pm
Location: Ardeal
Romania

Re: Aga-T2

Post by Valahul » Tue Sep 24, 2013 11:17 pm

Ma bucur ca iti place Aga-T2-ul. Am spus ca nu vei fi dezamagit.
Iceman wrote:danmcsd mi-a facut o surpriza placuta...
Iti multumesc Dan si pe aceasta cale pentru cadou !
Offtopic: danmcsd este un baiat de nota 10, pentru care cuvantul dat e mai presus de orice, plin de bun simt. Totul se rezuma la calitatatea de a fi om, care este sau nu.
Daca ar fi mai multi ca el sau s-ar putea clona, ar fi o lume mai buna.
Si ca el mai sunt destui pe acest forum.
Ce pot spune e ca in mijlocul lor ma simt bine.
"Un om care se intelege bine cu toata lumea este lipsit de personalitate"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, iubesc mai mult cainii."
"Am invatat de la animale lucruri mai multe si mai profunde decat de la oameni."

User avatar
Iceman
utilizator experimentat
Posts: 271
Joined: Sat Jun 29, 2013 2:05 pm
Location: Constanta
Contact:

Re: Aga-T2

Post by Iceman » Fri Sep 27, 2013 9:06 pm

Asa este Domn' Valahu ! Si eu ma simt bine printre voi ! :)

Am tot facut incercari pe Aga-T...
Am folosit pentru asta kanthal de 0,2 in doua rasucit.
Am iesit cu prima rezistenta la 1 ohm.
Domnilor, nu am ce zice... aroma, aburi si th la greu dar,
alimentarea nu tine pasul cu aceasta rezistenta !
Adica la al doilea abur rezistenta, din lipsa de lichid,
se inroseste aproape instant si primesc un "minunat" gust neplacut...
Trebuie fie sa trag in gol cu degetul pe gaura de aer, fie sa astept !

Am facut de 1,4-1,5 ohmi; rezultatul semnificativ mai bun !
Totusi si aici cand ramane jumatate spre o treime de lichid in tank,
treaba se comporta un pic mai bine dar asemanator cu setup-ul nr 1.
Treaba e ca acest nivel se gaseste cam a doua zi de dimineata dupa ce am umplut tank-ul !
Imi strica efectiv o dimineata din doua ! :lol:

Am incercat cu mesh pe agrafa, fara gaura, cu o bucata de mesh mai lunga, cu una mai scurta...
Oxidata total, oxidata partial, neoxidata si doar cu pulsuri pentru oxidat zona cu rezistenta...
Am fost impresionat placut de fiecare data, prima data, apoi aceeasi alimentare deficitara !

Setup-ul cel mai ok pentru mine pana acum este un 1,8-2 ohmi cu kanthal 0,2 la 4,4-4,6V !

Stiu, poate gresesc undeva, poate nu. Am folosit Liqua (VPG) cu mesh 500...

Vreau sa mai incerc, cu prima ocazie, mesh in U poate va tine pasul cu alimentarea !
Stiu ca vor fii si astept cu nerabdare parerile voastre, pro si contra cu sfaturi utile !
Acel cablu 7x7 nu il am si nu stiu cand il voi avea ca sa incerc...
am inteles de la voi ca ar alimenta mai bine !

Astea fiind scrise, cu respect va urez toate cele bune !
Image

User avatar
Midnight Caller
veteran
Posts: 860
Joined: Sun Jun 30, 2013 6:09 pm
Location: Bucuresti

Re: Aga-T2

Post by Midnight Caller » Fri Sep 27, 2013 9:14 pm

Pune omule cablu,inveleste-l in 2-3 ture de mesh si da-bice ca nu o sa mai ai probleme cu alimentarea. Dar arde-l BINE DE TOT inainte !!!

Samsung Galaxy S on JellyBean

User avatar
Iceman
utilizator experimentat
Posts: 271
Joined: Sat Jun 29, 2013 2:05 pm
Location: Constanta
Contact:

Re: Aga-T2

Post by Iceman » Fri Sep 27, 2013 10:02 pm

Da MC, o sa pun... stiam ca asta o sa zici :lol:
Acel cablu 7x7 nu il am si nu stiu cand il voi avea ca sa incerc...
am inteles de la voi ca ar alimenta mai bine !
Image

User avatar
Iceman
utilizator experimentat
Posts: 271
Joined: Sat Jun 29, 2013 2:05 pm
Location: Constanta
Contact:

Re: Aga-T2

Post by Iceman » Sat Sep 28, 2013 11:18 am

Am facut U wick si alimentarea s-a imbunatatit substantial:

Image

Toate cele bune !
Image

User avatar
Midnight Caller
veteran
Posts: 860
Joined: Sun Jun 30, 2013 6:09 pm
Location: Bucuresti

Re: Aga-T2

Post by Midnight Caller » Sat Sep 28, 2013 11:29 am

Si pe unde il mai umpli ? :)

Samsung Galaxy S on JellyBean

User avatar
aisman
utilizator experimentat
Posts: 397
Joined: Fri Aug 02, 2013 10:53 am
Location: Salonta

Re: Aga-T2

Post by aisman » Sat Sep 28, 2013 11:33 am

Se poate scoate pinul ala care e pus pentru silica, daca tragi cu un patent de el, alimentezi pe acolo si dupa bagi un mesh rulat acolo in "gaurica" :lol:

User avatar
Iceman
utilizator experimentat
Posts: 271
Joined: Sat Jun 29, 2013 2:05 pm
Location: Constanta
Contact:

Re: Aga-T2

Post by Iceman » Sat Sep 28, 2013 11:56 am

Image
Image

User avatar
Midnight Caller
veteran
Posts: 860
Joined: Sun Jun 30, 2013 6:09 pm
Location: Bucuresti

Re: Aga-T2

Post by Midnight Caller » Sat Sep 28, 2013 1:45 pm

Ah,era ascuns surubul ala in poza :). La Aga-T2-ul meu de ex nu exista acel surub pt silica. Nici macar NU AM GAURA PT EL !!!

Samsung Galaxy S on JellyBean

User avatar
Iceman
utilizator experimentat
Posts: 271
Joined: Sat Jun 29, 2013 2:05 pm
Location: Constanta
Contact:

Re: Aga-T2

Post by Iceman » Sat Sep 28, 2013 2:22 pm

De fapt nu ai surubul prin care am bagat eu al doilea capat al meshei...
Eu am Aga-T2+ si are acest surub in plus, alte diferente nu am vazut !
Probabil inlele de silicon care etansaza tank-ul sunt si ele diferite...

Toate cele bune !
Image

User avatar
Iceman
utilizator experimentat
Posts: 271
Joined: Sat Jun 29, 2013 2:05 pm
Location: Constanta
Contact:

Re: Aga-T2

Post by Iceman » Mon Sep 30, 2013 1:53 pm

Deci se intampla din nou...

Experienta mea cu Aga-T se rezuma la aparitia hotspot-urilor la jumatatea celui de al 2-lea tank !
Fac setup, rezolv hotspots, totul bine si frumos, termin un tank, reumplu, la jumatatea lui apar hotspoturi !
Bineinteles ca pentru a rezolva, trebuie sa golesc tank-ul, si nu o pot face bine doar cu o seribga, trebuie desfacut !

O iau razna... :lol: nu poate sa stea mesh-ul ala locului pana se termina si al doilea tank ? :roll:
Absolut de fiecare data mi s-a intamplat asta cu orice setup (mai putin cel in care am izolat mesh) !

Musai sa izolez gaura pentru mesh ! Ma scutesc de o caruta de probleme !
Am incercat cu un varnish termorezistent ( recuperat de la un cartomizor),
am bagat mesh-ul prin el si m-a scutit de ceva probleme acel setup,
dar am refacut setup-ul ca sa fac mesh in U, nefiind multumit de cum se alimenteaza.
Acum am gasit un tub dinala de antena, stiti voi... si ma gandeam sa il izolez infasurandu-l in banda de teflon !
Are cineva idee la ce temperatura rezista acest teflon, se preteaza la asa ceva ?

Toate cele bune, cu respect ! :)
Image

User avatar
dan1978
veteran
Posts: 893
Joined: Tue Jul 09, 2013 10:47 am
Romania

Re: Aga-T2

Post by dan1978 » Mon Sep 30, 2013 3:01 pm

Mai usor invelesti cu banda de teflon mesh-ul in zona unde intra in tub.Tai 1-1.5 cm de banda si roluiesti direct pe mesh.Daca balangane pui mai multa banda.Eu asa fac cand ma grabesc cu oxidatul.
De rezistat rezista,dar acum nu o sa pui kanthal pe banda.
Succes.
Image Din 15-02-2011Image

User avatar
Iceman
utilizator experimentat
Posts: 271
Joined: Sat Jun 29, 2013 2:05 pm
Location: Constanta
Contact:

Re: Aga-T2

Post by Iceman » Mon Sep 30, 2013 3:06 pm

Da man, clar, nu kanthal pe banda...
Multumesc pentru raspuns !
Image

User avatar
Iceman
utilizator experimentat
Posts: 271
Joined: Sat Jun 29, 2013 2:05 pm
Location: Constanta
Contact:

Re: Aga-T2

Post by Iceman » Mon Sep 30, 2013 7:47 pm

Am refacut setup-ul fara izolatie, tre sa ma invat si cu sistemul asta !
Totul ok, sa vedem dupa un tank jumate cum e treaba :lol:

Pe de alta parte, chiar daca trebuie sa refac setup-ul in fiecare zi, avand in vedere cat costa treaba asta,
tot sunt multumit avand in vedere si ca din cauza acestui atomizor, am trecut de la nicotina 18 la 12 instant.
Iar azi am trecut direct la zero... am vapat un ml deja si e bine domnule ! :lol:
Nu mai am efectele nicotinei, adica senzatie de usoara ameteala si mici dureri de cap !

Am luat liqua cuban de zero, pt ca am de 12 si in caz de neplaceri la zero pot combina...
Momentan sunt ok... sa vedem in urmatoarele zile, pentru ca baza fara nicotina e ieftina
si ma bag sa imi fac ceva pe zero daca nu mai simt nevoia de nicotina...

Va tin la curent ! Toate cele bune !
Image

Post Reply