Pagina 2 din 2

Re: Arome voore

Scris: Joi Mai 19, 2016 10:56 pm
de RedLabel
``Brown Sugar, etil-maltol, acetyl-pyrazine, MTS Wizard, AA Mask`` ... m-ai terminat ... :)

Referitor la aroma, miros de amoniac.....pentru mine personal....va scriu dupa mai mult de o luna...in care am tot incercat acest tiramisu dar am ramas la aceeasi senzatie.

Merci Slavyk de informatii.

Mi-as dori totusi sa achizitionez o aroma (dulce-acrisor) cu care sa salvez macar 25-50% din acel tiramisu....

Re: Arome voore

Scris: Joi Mai 19, 2016 11:39 pm
de slavyk
Dacă ai, amestecă-l cu ceva PG, măcar 25%. Pentru conservare, nu de alta... Ţi s-a face dor de el... ;-) Nu suporţi PG?! Acum am văzut că foloseşti 100% VG iar asta, cam „deformează“ aroma şi în plus, e un mediu perfect pentru culturi microbiene...

Trimis de pe al meu S500 folosind Tapatalk

Re: Arome voore

Scris: Sâm Mai 21, 2016 5:06 pm
de slavyk
Mi-am adus aminte de postul tău cu Tiramisu...
http://e-liquid-recipes.com/list?q=Tira ... clsingle=1

Re: Arome voore

Scris: Vin Apr 07, 2017 3:19 pm
de BIGV
.