Arome voore

User avatar
RedLabel
utilizator junior
Posts: 126
Joined: Thu Mar 10, 2016 1:51 am
Location: Brasov
Romania

Re: Arome voore

Post by RedLabel » Thu May 19, 2016 10:56 pm

``Brown Sugar, etil-maltol, acetyl-pyrazine, MTS Wizard, AA Mask`` ... m-ai terminat ... :)

Referitor la aroma, miros de amoniac.....pentru mine personal....va scriu dupa mai mult de o luna...in care am tot incercat acest tiramisu dar am ramas la aceeasi senzatie.

Merci Slavyk de informatii.

Mi-as dori totusi sa achizitionez o aroma (dulce-acrisor) cu care sa salvez macar 25-50% din acel tiramisu....



slavyk
veteran
Posts: 1571
Joined: Wed Jul 03, 2013 11:42 am
Location: Sighetu Marmatiei
Contact:
Romania

Re: Arome voore

Post by slavyk » Thu May 19, 2016 11:39 pm

Dacă ai, amestecă-l cu ceva PG, măcar 25%. Pentru conservare, nu de alta... Ţi s-a face dor de el... ;-) Nu suporţi PG?! Acum am văzut că foloseşti 100% VG iar asta, cam „deformează“ aroma şi în plus, e un mediu perfect pentru culturi microbiene...

Trimis de pe al meu S500 folosind Tapatalk

slavyk
veteran
Posts: 1571
Joined: Wed Jul 03, 2013 11:42 am
Location: Sighetu Marmatiei
Contact:
Romania

Re: Arome voore

Post by slavyk » Sat May 21, 2016 5:06 pm

Mi-am adus aminte de postul tău cu Tiramisu...
http://e-liquid-recipes.com/list?q=Tira ... clsingle=1

BIGV
utilizator incepator
Posts: 15
Joined: Thu Apr 06, 2017 2:16 pm

Re: Arome voore

Post by BIGV » Fri Apr 07, 2017 3:19 pm

.

Post Reply