``Brown Sugar, etil-maltol, acetyl-pyrazine, MTS Wizard, AA Mask`` ... m-ai terminat ...
Referitor la aroma, miros de amoniac.....pentru mine personal....va scriu dupa mai mult de o luna...in care am tot incercat acest tiramisu dar am ramas la aceeasi senzatie.
Merci Slavyk de informatii.
Mi-as dori totusi sa achizitionez o aroma (dulce-acrisor) cu care sa salvez macar 25-50% din acel tiramisu....
Arome voore
-
- veteran
- Mesaje: 1592
- Membru din: Mie Iul 03, 2013 11:42 am
- Localitate: Sighetu Marmatiei
- Contact:
Re: Arome voore
Dacă ai, amestecă-l cu ceva PG, măcar 25%. Pentru conservare, nu de alta... Ţi s-a face dor de el... Nu suporţi PG?! Acum am văzut că foloseşti 100% VG iar asta, cam „deformează“ aroma şi în plus, e un mediu perfect pentru culturi microbiene...
Trimis de pe al meu S500 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu S500 folosind Tapatalk
-
- veteran
- Mesaje: 1592
- Membru din: Mie Iul 03, 2013 11:42 am
- Localitate: Sighetu Marmatiei
- Contact:
Re: Arome voore
Mi-am adus aminte de postul tău cu Tiramisu...
http://e-liquid-recipes.com/list?q=Tira ... clsingle=1
http://e-liquid-recipes.com/list?q=Tira ... clsingle=1