Joytech Cuboid Lite Exceed

Post Reply
User avatar
Kazfer
utilizator incepator
Posts: 2
Joined: Tue Dec 20, 2016 8:30 pm

Joytech Cuboid Lite Exceed

Post by Kazfer » Tue Jan 16, 2018 10:58 pm

Salutare. Mi-am achizitionat de curand un Joytech Cuboid Lite Exceed care a venit cu o rezistenta EX 1.2ohm MTL. Am vapat pe 10W, cu setarile din fabrica. Toate bune si frumoase pana a trebuit sa schimb rezistenta cu cealalta din pachet: EX 0.5ohm DL. A trebuit sa maresc puterea la minim 20W si sa fac o multitudine de setari pe care nu le-am inteles...
TCR M1, M2 sau M3
TEMP NI, TI, SS
In momentul cand infalez, aburul devine foarte fierbinte si mustiucul se incinge foarte tare.
Imi puteti spune setarile optime pentru cele 2 tipuri de rezistente? Multumesc anticipat.User avatar
Didi
utilizator junior
Posts: 129
Joined: Fri Nov 11, 2016 11:02 am
Location: Suceava
Romania

Re: Joytech Cuboid Lite Exceed

Post by Didi » Wed Jan 17, 2018 11:12 am

Salut,
De ce a trebuit sa faci toate acele setari de temperatura? Nu te complica cu TC si TCR, nu iti trebe inca sau vreodata(eu nu folosesc, dar am testat), presupun ca esti la inceput cu aburitu'.
Nu exista setari optime, totul e dupa gust si propriile tale preferinte. Dar in general, pe rezistentele peste 1ohm nu ai nevoie de putere/watti prea multi pentru a obtine un aburit satisfacator. Eu unul, la o rezistenta de 1ohm, merg intre 15 si 17W pe Siren V2.
Pe rezistenta de 0.5ohmi deja va trebui sa bagi mai multi watti pentru ca pur si simplu are nevoie de mai mult pentru a vaporiza lichidu. Fizică cică, dar am chiulit, deci ce stiu eu. Aici deja trebuie modificat si airflowul.
E important de stiut si pe ce setare de fluz de aer mergi. Daca MTL atunci restrictionezi aerul, daca DL atunci deschizi. Ai umblat la inelul ala de control al aerului? Umbla. Si inca ceva, pe rezistenta de 0.5 tragi direct in piept sau fortezi un MTL? Din experienta mea, nu vei fi tare bucuros cu MTL pe rezistenta aia.

Si repet:
DACA SUNTETI LA INCEPUT IGNORATI CONTROLUL TEMPERATURII! Modul putere sau PW sau VW, asta e de voi...parerea mea

Post Reply