Smok alien 220w vs gtrs gt150w

Post Reply
tcudor
utilizator incepator
Posts: 3
Joined: Tue Oct 03, 2017 12:14 am

Smok alien 220w vs gtrs gt150w

Post by tcudor » Tue Oct 03, 2017 12:27 am

Salut !
Ce ati recomanda intre smok alien 220w si GTRS GT 150w ? Sau dacă aveti o variantă mai bună sunt gata să o ascult ? (Un factor important este cantitatea de fum produs iar din youtube nu îmi dau bine seama)edugabhar
utilizator incepator
Posts: 30
Joined: Sun Sep 10, 2017 11:30 pm
Location: Iași

Re: Smok alien 220w vs gtrs gt150w

Post by edugabhar » Tue Oct 03, 2017 1:38 am

Eu doresc sa imi iau unul din asta. Momentan am un Eleaf iJustS si as dori ori cel din imaginea de mai jos ori un eleaf Icare SAU un Icare 2.
Image

User avatar
Didi
utilizator junior
Posts: 129
Joined: Fri Nov 11, 2016 11:02 am
Location: Suceava
Romania

Re: Smok alien 220w vs gtrs gt150w

Post by Didi » Tue Oct 03, 2017 10:30 am

@edugabhar
Sunt destul de diferite optiunile tale :)). Ala din imagine e un mod, iar celelalte sunt kituri. Eu zic, momentan obisnuieste-te cu iJustul tau si vezi cum merge treaba, cauta review-ări pe youtube si uita-te la ce dispozitive au aparut(numai de la inceputul anului cred ca am vazut eu peste 100 de produse noi, moduri si atomizoare). Nu te grabi. Dar daca vrei ceva usor de folosit, stealthy cum zic americanii, da, kiturile alea pot fi o optiune.
@tcudor
Modurile alese de tine sunt si ele destul de diferite:
- pentru Alien va trebui sa achizitionezi acumulatori, GTRS-ul are acumulator intern
- daca mergi pe Alien cel mai bine ar fi sa iti iei si un incarcator extern de baterii, eventual 2 seturi de acumulatori(si o cutie de plastic sau silicon pt transportul rezervei), unul incarcat de rezerva si astfel nu ramai fara vapat. GTRSul il conectezi la incarcatorul de telefon de exemplu sau la PC/laptop, astepti sa il incarci si dupa vapezi....timpi morti, daca imi trebe in momentul ala un pic de abur? ce fac :) ?(mie nu imi place treaba asta, dar e ceea ce eu prefer)
- pe ambele poti pune cam orice atomizor, GTRSul desi pare limitat pare sa aiba ditamai diametru disponibil, nu stiu ce ar trebui sa pui pe el ca sa nu incapa
- ca putere, watti, eu unul nu cred ca ai nevoie de mai mult de 100W pe vreun mod, asa ca ambele vor fi mai mult decat suficiente
Disclaimer: Eu nu am niciunul dintre ele, doar incerc sa evidentiez diferentele pentru ca vor presupune investitii diferite.
Acu, sa trecem la treaba cu "cantitatea de fum" - nu iese fum, poate nu e nici abur, dar sigur nu-i fum
Cantitatea de vapori nu e neaparat data de mod, de fapt cred ca modul este spre sfarsitul listei de necesitati pentru "nori".
In experienta mea, abureala masiva depinde de:
- atomizor
- rezistente
- mod, mai exact cata putere genereaza
- lichid
O sa te intreb si pe tine, asa cum am mai intrebat si pe altii, ai mai vapat pana acum? Daca da, pe ce dispozitive? Daca nu, vrei sa te lasi de fumat?

tcudor
utilizator incepator
Posts: 3
Joined: Tue Oct 03, 2017 12:14 am

Re: Smok alien 220w vs gtrs gt150w

Post by tcudor » Tue Oct 03, 2017 2:51 pm

@Didi
Salut, abur am vrut sa zic, doat ca nu imi venea cuvântul.
Nu am mai am avut mod,am avut un eGo CE5,dar intru contact cu un mod aproape zilnic(al unui prieten). Ca si investiție diferența este de 100 ron( nu vorbesc de pretul in magazin, oricum gtrs nu găsești in romania)

Post Reply