E-potion si gramajele

Aici poti pune intrebarile pe care le ai
Post Reply
HVMihnea
utilizator incepator
Posts: 1
Joined: Tue Jan 02, 2018 3:49 am
Romania

E-potion si gramajele

Post by HVMihnea » Tue Jan 02, 2018 4:11 am

Salutari la toata lumea. E prima mea postare aici.
Rezumat: am o problema cu firma "E-potion" si unitatile lor de masura.
Povestea: dupa nenumarate experimente esuate, am ajuns la concluzia ca un mix cu 30ml VG 10ml aroma(un brand respectabil, nu lichide putin mai concentrate) si 2 shot-uri de nicotina la 10ml cu 18mg. Pentru nicotina alegeam meteu Liqua Crystal. Acum m-am mutat si nu mai gasesc aici...
Merg sa-mi iau si eu ceva de vapat si cand ajung la nicotina "Am doar de la e-potion". Am mai avut experiente nasoale cu producatori romani, deci nu suna prea bine(dar oricum mai bine decat un pachet de Dunhill).
Prepar frumos, pun in TFV8 pe octa-coil la 0.2ohm, da-i. Nimic. Chain-vape la un tank plin, parca simteam ceva nicotina prin gat. Pe acelasi mix cu Liqua Crystal la 3 fumuri legate deja mi se facea rau. M-am apucat sa amestec pana am facut febra la antebrat, acelasi rezultat: am bagat 60ml de lichid in 2 zile (normal tinea in jur de 5 zile).
Inainte de Craciun, merg la un alt magazin (nu avea nicio legatura cu primul, era si alt oras). Iau 6 shot-uri de nicotina, sa ajunga pana dupa revelion. Tot e-potion, ca vreau sa fac putina cercetare. Iau o sticluta gradata de 100ml, le las frumos 10 minute pe fiecare sa se scurga in ea.
Ce sa vezi. Lichidul rezultat era putin sub 52ml. Deci la 6 sticlute imi lipseau 8ml de lichid. L-am pus asa pe un Ijoy Limitless Plus, la 0.6ohm pe 70 watts, era suportabil. Il simteam in jur de 12-14mg (am mai pus liqua turkish de 18 mg pe acelasi limitless si ma simteam de parca trageam din soba, paraliza tot corpul).
Referitor la baza e-potion: am pus 30×2 deci 60ml (masurat cu seringa,nu am scapat nimic) dintr-o sticla de 100ml si nu stiu daca mai am de o tura. Acum am inteles de ce e spatiul "de amestec" atat de mare in sticlele lor.
Mentionez ca am cumparat respectivele produse din 4 magazine diferite, ambalate perfect si sticlele sigilate(drept e ca am mai luat eu lichid facut in vana si sigilat-vezi FumeazaOK).
Vreo parere? O sa fac si un video data viitoare cand iau...User avatar
Valahul
veteran
Posts: 1056
Joined: Mon May 13, 2013 5:05 pm
Location: Ardeal
Romania

Re: E-potion si gramajele

Post by Valahul » Tue Jan 02, 2018 8:32 am

Astept video... rest... ce te mira? Toata lumea fura... iar nicotine se poate lua din alte parti mai ieftin... eu am iesit la 390 de lei cu 8 litrii de 12 mg/ml...
"Un om care se intelege bine cu toata lumea este lipsit de personalitate"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, iubesc mai mult cainii."
"Am invatat de la animale lucruri mai multe si mai profunde decat de la oameni."

Post Reply