Ce sa cumpar?

Aici poti pune intrebarile pe care le ai
Post Reply
raulbzz
utilizator incepator
Posts: 1
Joined: Mon Dec 04, 2017 6:06 pm

Ce sa cumpar?

Post by raulbzz » Mon Dec 04, 2017 8:04 pm

Salut!
Sunt sofer,fumator de kent8 ,sunt scrabit si doresc sa intru mai tare pe electronice cu care sunt cat de cat familiarizat.
Cu toate ca sunt familiarizat ca si incepator inca nu am reusit sa o tin tot pe electronice...poate dn cauza lichidelor sau a tigarii mele electronice.Momentan am un Ego Aio...e ok cu el dar in acelasi timp nu e ok cu el....nici nu stiu cum sa zic! Lichide am vapat cu Ego ...Virginia si Liqua de 5-6 mg.Momentan am o garnitura lipsa la tigara si mai curge ma enerveaza!

As dori sa fac o achizitie noua sa vad daca pot reusi cu tigara electronica....vreau sa vapez nu sa fumez!
Vreau MTL cu rezistente gata facute pentru ca nu imi permite timpul sa construiesc unele si nici nu stiu daca m-as descurca!
Ce parere aveti Nautilus 2 si mod Ijoy Capo100w?
Multumesc!User avatar
HORATUCU
veteran
Posts: 959
Joined: Sun Jun 30, 2013 3:38 pm
Location: CLUJ-NAPOCA
Romania

Re: Ce sa cumpar?

Post by HORATUCU » Mon Dec 04, 2017 9:56 pm

Pai daca ești pe masina toată ziua, ce cauți cu moduri de domnișoară? Astea le folosesc eu, să nu-mi rupă buzunarele. Pe bord, zic eu, merge ceva cu 2 acumulatori, să te țina o zi, cu un set de acumulatori de schimb la dispoziție, să nu te lase când e lumea mai faina.Oricum nu alege ceva cu acumulator incastrat.Daca se poate, ia-ți ceva pe ce se poate pune Articfox( citește pe forum ce este) sau cu cip YiHi. Googaleste și alege ce crezi că este pt. tine.
La atomizoare nu mă bag, sunt catralioane de modele și gusturile oamenilor sunt mult mai multe. Oricum cu rezistenta gata făcute nu m-am întâlnit de câțiva ani, nu știu ce să recomand.
„Carpe diem, quam minimum credula postero” HORATIU

Post Reply