eGo AIO Pro C

Cateva sfaturi
Post Reply
volguta75
utilizator incepator
Posts: 3
Joined: Sun Oct 02, 2016 12:16 am

eGo AIO Pro C

Post by volguta75 » Sun Oct 02, 2016 3:34 pm

Am achizitionat recent un sistem eGo AIO Pro C. Toate bune si frumoase, mai putin faptul ca si dupa amorsarea initiala a rezistentei, si mai apoi la fiecare reumplere, lichidul bolboroseste. La prima utilizare a fost extrem de neplacut faptul ca nu se producea vaporizarea ci mai degraba o pulverizare - stropi fini de lichid fierbinte. Partea cu stropii am rezolvat-o prin demontare, curatare, remontare. Ramane partea cu bolboroseala - cum spuneam, la fiecare reumplere vaporizarea nu se produce instant si atunci scot mustiucul si indepartez surplusul de lichid prin scuturare. Dupa manevra asta totul e OK si cantitatea de vapori e pe deplin satisfacatoare. Mentionez ca folosesc numai lichide de la Liqua sau Joyetech. Intrebarea mea este urmatoarea; cum se formeaza surplusul de lichid in partea superioara a tigarii (am umplut de fiecare data rezervorul sub linia care marcheaza nivelul maxim) si daca e normal sa se intample asa. Poate fac eu ceva gresit sau e o vreo problema cu etansarea la partea superioara...
Multumesc.User avatar
Drumetul
utilizator experimentat
Posts: 212
Joined: Wed Apr 02, 2014 6:36 pm
Location: Bucuresti
Romania

Re: eGo AIO Pro C

Post by Drumetul » Wed Oct 05, 2016 10:02 am

Sunt doua cauze sau chiar trei. Prima, degeaba e cu acumulator separat ca tot ca un mecenic se comporta, dupa o anumita descarcare a bateriei nu mai are putere suficienta sa arda tot lichidul din rezistenta si se acumuleaza acolo, de aici bolborositul. A doua cauza e lichidul, prea ''subtire'', incearca lichide care au cel putin 60% VG. Si a treia ar fi calitatea rezistentelor care nu e una tocmai stralucita.

volguta75
utilizator incepator
Posts: 3
Joined: Sun Oct 02, 2016 12:16 am

Re: eGo AIO Pro C

Post by volguta75 » Wed Oct 05, 2016 1:34 pm

S-ar putea sa fie lichidul de vina... Turkish e un pic mai subtire... dar mergea f. bine cu Aspire K1. De la Aspire am trecut la eGo AIO.
P.S. Bateriile au fost incarcate intotdeauna. Multumesc oricum.

User avatar
Razvi_oo7
utilizator incepator
Posts: 1
Joined: Fri Dec 23, 2016 1:54 am

Re: eGo AIO Pro C

Post by Razvi_oo7 » Fri Dec 23, 2016 2:03 am

Salutare! Am intampinat si eu aceasta problema, am cautat si am gasit pe un site extern o solutie data de cei de la Joyetech. Cand intampini bolboroseala solutia este foarte simpla: tragi fara sa apesi pe buton de cateva ori "la rece" apoi intorci tigara invers si scuturi usor sa elimini surplusul de lichid din rezistenta. Am cumparat doua AIO Pro C noi si am intampinat problema asta, dupe ce am incercat metoda mentionata merg amandoua foarte bine. Nu conteaza tipul de lichid, conteaza sa tii cont cand alimentezi sa nu desfaci cu tot cu rezistenta ci sa umpli prin gaurelele din atomizor. Sper sa va fie cu folos!

G0g0ss
utilizator incepator
Posts: 2
Joined: Wed Feb 22, 2017 4:04 pm

Re: eGo AIO Pro C

Post by G0g0ss » Wed Feb 22, 2017 4:25 pm

Salut! De 2 zile vapez și eu dintr-un kit Ego AIO PRO cu rezistenta de 0.5 ohm (15-30w). Faza cu bolboroseala am avut-o și eu dar am remediat. Altă chestie aş dori să știu, când acționez butonul pentru a vapa, pocnește efectiv rezistența, e normal?
Uneori nici nu scoate abur și când trag mă înec..se încălzește bine după 3-4 pufuri. Am mai citit și mi s-a mai spus că trebuie să schimb rezistenta cu una mai mare, de 1ohm sau mai mult...ce diferențe sunt între acestea ?

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Post Reply