Folosesc un mod iStick Power de 80 W (5000 mAh) si un atomizor RTA Ammit . Momentan am un build cu o singura rezistenta (single-coil) de 0.47 ohmi si vapez cam la 45-50 Watts(am incercat la puteri diferite , insa aici m-am "stabilit".
Evident suntem la categoria e-Liquids home-made insa am vrut sa va dau mai multe informatii pentru a va fi mai usor sa ma ajutati.
Problema este in felul urmator :
Am cumparat recent o baza de la kind vapure (vapers one) 70%VG-25%PG-5%APA DISTILATA , cu o concentratie de 3mg nicotina . Mentionez ca inca nu am incercat sa vapez DOAR baza (din pacate , trebuia ,doar pentru a-mi face o idee).
Mi-am facut un lichid intr-o sticla de 30 ML in care am pus : 26.5 ml baza si 3.5 ml aroma concentrata (Twisted - Black Viper) . Am agitat sticluta bine , i-am dat putin aer , si am lasat-o vreo 10-15 minute inainte sa imi incarc tank-ul (nu este aroma de tutun , si am presupus ca nu trebuie lasata zile intregi la saturat ).
Problema este ca nu reusesc sa ma impac cu acest lichid , marea problema fiind cred eu (taria?) nicotinei , cu toate ca este doar de 3mg , la fiecare puff , parca ma racaie pe gat la exhale (cred ca termenul in engleza este acela de "harsh"

Acum , nu stiu daca este vina bazei , nicotinei , sau a aromei avand in vedere ca sunt vaperi care sustin ca unele arome pot creea aceasta senzatie. Insa este prima combinatie pe care am facut-o si asa o simt eu. Am mai preparat acum cu aceeasi baza +SOHO (Flavour Art) care mi-a fost recomandat astazi pentru ca doresc sa incerc si o aroma de tutun, cam la aceeasi proportie (0.5ml mai multa aroma) dar avand in vedere ca este o aroma tutunoasa , o sa ii dau cateva zile bune sa se "linisteasca" si sper sa nu mai am aceeasi senzatie . Daca va continua , cu siguranta este corpul meu care simte aceasta concentratie de nicotina foarte mare , si o voi dilua cu o baza de 0mg .
A da , era sa uit ... de dimineata , m-am trezit si cu o durere in gat , cand inghiteam in sec , ma "racaia" pe gat insa dupa 5-10 minute a disparut . Acum nu pot GARANTA ca este din cauza vapatului , poate pur si simplu , am avut o simpla durere de gat .