De la fum la....abur

User avatar
tdream60
utilizator incepator
Posts: 32
Joined: Mon Nov 11, 2013 2:59 pm

De la fum la....abur

Post by tdream60 » Tue Feb 04, 2014 2:36 pm

Astăzi m-am hotărât să încep un jurnal pe acest forum şi voi începe cu ceva postări mai vechi de pe alt forum. Pentru început o postare din 12.09.2013:
"Salutare tuturor!
In 30 august am fumat ultima tigare, sper! Zilele astea aşi fi împlinit 39 de ani de fumat. Datorită acestor forumuri, unde am găsit o discuţie comparativă despre pipe electonice,,m-am hotărât şi am achiziţionat o pipă jazz şi lichide pipe sauce. Menţionez că mai încercasem anterior alte două soluţii care nu m-au satisfăcut. De data aceasta surpriză!!!..... Nu mai am nevoie de analoage, cum văd că se mai spune pe aici. Fumam aproximativ trei cartuşe la două săptămâni. Nu am încă două săptămâni de vapat şi deja am scăpat de tuse. Îmi ajunge un tank de 3,5 ml pe zi cu concentraţie de nicotină 12. Am optat pentru pipă şi pentru faptul că mi se pare mai incomodă ca o ţigare şi astfel am renunţat la fumatul din reflex. Fumătorii cu state vechi ştiu la ce mă refer, ieşeam din bloc, aprindeam ţigarea, coboram din maşină aprindeam ţigarea, deschideam o carte, aprindeam ţigarea, etc. Cred că o sticluţă de 30 ml cu lichid îmi ajunge o săptămână. Cine vrea poate face o comparaţie: la două săptămâni trei cartuşe de ţigări sau două sticluţe de lichid. Cam mare diferenţa!!! Acum sunt în perioada de testat lichide, dar şi din ce am citit pe aici pe forum şi din ce am gustat până acum pipe sauce mi se par cele mai bune. Sper să nu mai fiu niciodată fumător şi să rămân vaper. E mai sănătos."


Nu mai fumez din 30 august 2013

User avatar
tdream60
utilizator incepator
Posts: 32
Joined: Mon Nov 11, 2013 2:59 pm

Re: De la fum la....abur

Post by tdream60 » Tue Feb 04, 2014 2:40 pm

Tot o postare mai veche, din 18.09.2013:
"Nu-mi vine să cred cât de reticenţi sunt unii oameni. M-au vazut pe mine vapând, m-au pus să le explic ce şi cum, dar nu cred în faptul că fumatul electronic îi poate scăpa de fumatul analoagelor. Am un muştiuc de plastic la mine şi le dau să guste la curioşi. Apreciază gustul şi tăria (TH-ul), dar nu se hotărăsc. Aşteaptă în continuare să vadă dacă nu cumva voi reveni la tigările obişnuite, ştiindu-mă fumător "serios".
Pe undeva le dau dreptate. Dacă nu nimereşti combinaţia care ţi se potriveşte, adică mod şi lichide, nu-ţi vine să renunţi la analoage. Eu le explic în continuare experienţele mele şi sper să înţeleagă până la urmă. Sunt atât de bucuros că am renunţat la fumatul obişnuit şi nu simt nici cea mai mică dorinţă de a reveni la fumatul clasic, încât simt nevoia să împărtăşesc şi altora acest lucru şi să-i conving să treacă la e-smoke. Constat că e foarte greu, dar nu mă las. Ce mă enervează cel mai tare sunt diferitele motive invocate, pe care cei ce le invocă nu le pot susţine, dar le repetă mereu."
Între timp s-a mai schimbat situaţia, dar o să vă povestesc mai încolo.
Nu mai fumez din 30 august 2013

User avatar
tdream60
utilizator incepator
Posts: 32
Joined: Mon Nov 11, 2013 2:59 pm

Re: De la fum la....abur

Post by tdream60 » Tue Feb 04, 2014 2:47 pm

O postare dintr-o zi specială, 20.09.2013:
"Salutare tuturor,
Astăzi 20 septembrie 2013 este o zi specială pentru mine. Ar fi trebuit să împlinesc 39 de ani de "căsnicie" cu "Analoaga" , dar cum se întâmplă de obicei când intri în criza vârstei a II-a, sau a III-a , m-am încurcat cu o "Tinerică", exact acum trei săptămâni şi am "divorţat". Zeul Amor (Romaniac) a scos din tolba sa un e-mail cu care mi-a străpuns inima. A fost dragoste la prima vedere.

Image
Ce spuneţi de "Tinerica" asta, cu nume muzical, Jazz? Corp superb, sexy, piele fină (lemn excelent finisat), sărutări (puff-uri) fantastice (TH excelent) şi parfumate, spre deosebire de "Baba Analoaga", căreia între noi fie vorba, îi puţea groaznic gura.
Nu mă mai simt sub papuc ca pe vremea "Analoagei", pe care o bănuiesc şi de faptul că mă dezvelea noaptea ca să răcesc, pentru că tuşeam toată ziua, tusea de dimineaţă ţinând loc de ceas deşteptător pentru vecinii de la bloc. Cu "Tinerica" este altă poveste, cred că mă ia noaptea în braţe şi mă încălzeşte, că am scăpat de "răceală" şi nu mai tuşesc de loc. Unde mai pui că "Tinerica", spre deosebire de alte tinere din ziua de azi, este şi econoamă. . Dacă "Analoaga" îmi păpa cam 400 de RON la două săptămâni, "Tinerica" se mulţumeşte, în aceeaşi perioadă, cu ceva mai puţin de 100 RON.
Unde mai pui că nu are nevoie de prea multă "dichisire" precum alte "dive" din ziua de azi, nu se cere la spa, la sala de fitness sau alte alea. Am grijă doar să-i dau să bea ceva de calitate, PipeSauce şi ea mă răsfaţă cu "sărutări" bine parfumate.
Ei, ce ziceţi? Credeţi că m-am ţăcănit la bătrâneţe pentru că am stricat o "căsnicie" veche şi m-am dat la o "Tinerică"
Dacă vreţi să mă acuzaţi cumva să ştiţi că o mare parte de "vină" vă revine şi vouă, celor care scrieţi aici pe forum şi de la care am învăţat multe. Aici pe forum am citit prima dată despre "Tinerica" mea, undeva unde era comparată cu o chinezoaică cu "felinar". Lăsând gluma la o parte, vreau să vă mulţumesc pentru că vă împărtăşiţi experienţa pe aici şi ghidaţi începătorii.
Cred că v-am plictisit destul aşa că închei şi pentru că este o zi specială mă voi regala cu nişte "sărutări" de Sweet Georgia Peach.
"Sărutări" aromate !!"
Nu mai fumez din 30 august 2013

User avatar
tdream60
utilizator incepator
Posts: 32
Joined: Mon Nov 11, 2013 2:59 pm

Re: De la fum la....abur

Post by tdream60 » Wed Feb 05, 2014 11:16 am

Tot o postare mai veche din 13.10.2013:
"Nu mi-a mai ajuns doar Jazz Pipe şi acum o săptămână l-am achiziţionat şi pe dumnealui, ca să am o variantă de rezervă:

Image
Siegelei ZMax v3. Frumos nu..? Ca să nu călătorescă singur i-am comandat şi însoţitori, baterii AW IMR 18650. şi un Kanger ProTank 2, dar a venit doar ProTank, mai multă atenţie la expediţii băieţi..!
Bucuros nevoie mare, pun în tank nişte Sweet Georgia Peach şi mă mă pregătesc să savurez aroma pe noul mod. Surpriză...!! În locul aromei fine şi curate cu care eram obişnuit, m-a întâmpinat o duhoare greţoasă de plastic şi ulei de proastă calitate. Hopaaa..!! Am dat banii degeaba?? Nu ştiu să folosesc noul mod?
Ce se întâmplă? Noroc că mi-a venit ideea să încerc noul mod cu un tank vapeonly. De data asta totul este ok, deci buba e la tank-ul Kanger. Nu mai am răbdare să caut pe forum şi cer ajutor pe facebook şi chiar telefonic şi aflu ( merci Zbora, merci Romaniac) că trebuie să scot o silică din cele trei de pe rezistenţă. Foarte simplu pentru cei care m-au sfătuit, dar complicat pentru mine, care nu suport să fac lucruri migăloase. În fine... mi-am luat inima în dinţi, am achiziţionat o pensetă şi am purces la operaţie. Am scos o bucată de silică, am montat cât am putut de bine, totul la loc şi am făcut o nouă testare. A dispărut gustul oribil, dar după căteva puff-uri am simţit lichid în gură. Dilemă: Nu scot o silică, gustul e oribil, scot silica, etanşarea pe tubul central de la tank are de suferit. Ce-i de făcut?? Gândeşte fraiere că d'aia te-a făcut ţara injiner!! Am gândit şi am găsit soluţia salvatoare. Am luat un căpăcelde silicon, ăla care vine pus pe tubul central al rezistenţei şi i-am decupat marginile cu o forfecuţă de unghii, subtilizată de la nevasta mea personală, sper să nu mă spuneţi, astfel încât am obţinul o garnitură de silicon pe care am pus-o peste căpăcdelul de silicon şi astfel s-au rezolvat toate problemele.
Mi-am dat seama că am găsit soluţia aplicabilă şi la vapeonly, căci şi acolo mai găsesc rezistenţe care nu etanşează, că de... au fost chinezoii prea mult timp în contact cu românaşii noştri şi au învăţat că dacă fură ceva la material, la sfârşitul lunii le iese de-o lingură de orez în plus."
Între timp Siegelei-ul a făcut buba, dar nenea doctoru' Mariandex i-a dat de cap şi acum merge fără probleme. Mulţumesc Mariandex!!
Nu mai fumez din 30 august 2013

User avatar
tdream60
utilizator incepator
Posts: 32
Joined: Mon Nov 11, 2013 2:59 pm

Re: De la fum la....abur

Post by tdream60 » Wed Feb 05, 2014 11:27 am

Şi ultima postare veche. Pentru mine a fost o dată specială 6.11.2013:
"În sfârşit am reuşit să conving doi fumători să renunţe la ţigări şi să se apuce de vapat. Deocamdată şi-au luat nişte kit-uri Ego, sau EVOD, nefiind dispuşi să facă o investiţie mai mare până când nu se conving că pot renunţa la ţigări. Partea bună e că deocamdată le place şi capătă încredere în vapat. Unul din ei umblă cu un pachet de ţigări la el, în care mai are patru ţigări, pe care le avea la el în momentul când şi-a luat E.T. I-am spus să le dea sau să le arunce, dar nu acceptă să rămână fără “centura de siguranţă”. După trei zile de vapat l-am convins să treacă de la kit-ul EVOD la Spinner Vision şi clearomizor Aspire BDC, soluţie destul de ieftină, dar mai bună decât EVOD-ul pe care îl luase iniţial.
Acum două zile am avut surpriza să constat că a mai apărut cineva cu E.T. la serviciu, fără să fi discutat eu cu el, dar urmându-mi exemplul, iar astăzi a mai apărut încă unul pe care l-am prelucrat eu, deci pot să mă laud că am recrutat trei noi vaperi şi mai am cel puţin unul pe care mă străduiesc să-l conving.
O primă constatare e că oamenii se lasă mai uşor convinşi de economiile pe care le fac decât de argumentele în favoarea sănătăţii.
În peste 90% din cazuri toate discuţiile pornesc de la faptul că au auzit ei că E.T.-urile sunt mai periculoase decât ţigările normale şi de aici pornesc explicaţiile cu componenţa lichidului de vapat, modul cum lucrează E.T.-ul şi abia apoi, dacă pricep cum stau lucrurile, se lasă convinşi când le demonstrezi ce economii pot face.
Că am renunţat la ţigări, consider că este o mare realizare şi mă simt dator să conving şi pe alţii. Sunt fericit că am reuşit să conving trei.
Despre sănătate pot să spun că nu mai ştiu ce e aia tuse, iar tensiunea, sunt sau eram hipertensiv, mi-a revenit la normal, deşi folosesc în continuare nicotină 12 mg/ml, dar probabil că în ţigări mai sunt şi alte substanţe care influenţează tensiunea, în afară de nicotină."
În prezent am bifat vreo 11 - 12 pe răboj!!
Nu mai fumez din 30 august 2013

User avatar
tdream60
utilizator incepator
Posts: 32
Joined: Mon Nov 11, 2013 2:59 pm

Re: De la fum la....abur

Post by tdream60 » Fri Feb 07, 2014 10:03 pm

ERA BDC
La un moment dat, prin noiembrie anul trecut, am descoperit pe V1 clearomizoarele Aspire cu BDC. Până atunci folosisem doar Vapeonly şi mai facusem ceva încercări cu un tank Siegelei şi cu Kanger Protank. Am fost superîncântat la vremea respectivă de noile clearo şi le-am recomandat pe la toţi vaperii cunoscuţi. Mergeau mult mai bine şi când se ducea rezistenţa nu mai trăgeai bine, dar nu dădea gustul ăla oribil de ars. se mai putea încerca o spălare, dar fără prea mare efect, dar per ansamblu erau mult mai bune decât ce folosisem până atunci. Sculele mele s-au transformat astfel:

Image


Image
Arătau bine, mergeau bine şi am considerat că am făcut un pas înainte în scurta mea existenţă ca vaper.
Nu mai fumez din 30 august 2013

User avatar
alexgogo-VA
veteran
Posts: 872
Joined: Sat Jun 29, 2013 7:55 pm
Location: Bucuresti
Contact:
Barbados

Re: De la fum la....abur

Post by alexgogo-VA » Fri Feb 07, 2014 10:35 pm

chiar bune, eu inca mai folosesc astea :D

User avatar
tdream60
utilizator incepator
Posts: 32
Joined: Mon Nov 11, 2013 2:59 pm

Re: De la fum la....abur

Post by tdream60 » Sat Feb 08, 2014 4:15 pm

Surpriza de sărbători

În intervalul dintre Moş Nicolae şi Moş Crăciun, anul trecut, am primit un newsletter de la tigareaego, prin care anunţau că au adus un boxmod supărat tare: VaporShark DNA20.
A doua zi, fără să stau prea mult pe gânduri, l-am comandat şi în 24 de ore l-am avut. O mini bestie de 1200 mAh. Nu am regretat nicio clipă că l-am achiziţionat. O mică poză cu “bestia” echipată cu Aspire Vivi Nova BDC:

Image
Mic şi al dracu'. O rezistenţă BDC, pe care mă pregăteam să o arunc, am mai folosit-o cu VaporShark încă doupă zile.
Nu mai fumez din 30 august 2013

User avatar
tdream60
utilizator incepator
Posts: 32
Joined: Mon Nov 11, 2013 2:59 pm

Re: De la fum la....abur

Post by tdream60 » Mon Feb 10, 2014 11:38 am

Innokin iTaste VTR

De la Romaniac am aflat la un moment dat de FastTech și am început să tot caut diferite chestii pentru e-smoke pe acel site. La un moment dat am dat de Innokin iTaste VTR, care mi-a plăcut din cale afară. Cum să fac, pentru că eu nu am habar cum să fac cumpărături “de afară”? Am apelat tot la Romaniac, între noi fie vorba, e un om deosebit și l-am bătut la cap să-mi ia şi mie unul când ia pentru el. Este colecţionar de moduri şi i-a plăcut şi lui “cărămida”. A început lunga perioadă de aşteptare, perioadă care cred că i-a scos peri albi lui Romaniac pentru că nu mai scăpa de “pisălog”. A dat comandă? Când vine? Mai are mult, s.a.m.d.? Pe la începutul anului a venit unul pe care bineînţeles mi la trimis mie ca să scape de pisălogeală.
Nu pot să vă descriu ce bucuros am fost, dar şi ce surpriză am avut. Îl văzusem pe YouTube în zeci de clipuri, dar nu mi-am putut imagina cât este de mare în realitate. Ce mai poţi să-l pui la roată la maşină să nu o ia la vale.

Image
Sunt încântat de el. Are un prelungitor care se pune în locul clearomizorului cu care vine echipat, iClear 30S şi se poate folosi cu orice altceva. Fără a monta prelungitorul se poate folosi în locul clearomizorului original un Aspire Vivi Nova BDC, pentru că are loc. Partea interesantă e că funcţionează şi cu rezistenţe sub 1,5 ohm, până la 1,1 ohm am verificat eu. Inelul superior, care limitează diametru atomizorului este de 19,22 mm, aşa că o să trebuiască să-l rog pe maestrul RaduRek să-mi facă şi mie un servisabil pentru “cărămida” asta.
Nu mai fumez din 30 august 2013

User avatar
tdream60
utilizator incepator
Posts: 32
Joined: Mon Nov 11, 2013 2:59 pm

Re: De la fum la....abur

Post by tdream60 » Sat Feb 15, 2014 8:23 pm

Trecerea de la clearo la servisabile

Eeeiii și uite așa, foarte încantat de BDC-urile mele, nu prea luam în seamă intenţiile bune ale lui Romaniac. Se chinuia, pe Skype, să-mi explice şi cu multă răbdare, să-mi arate cum e cu servisabilele, cum se face un microcoil, cum se pune vata, etc., iar eu nu şi nu, că nu mă răbdarea afară din casă şi nu sunt în stare să fac lucruri migăloase. Până la urmă tot BDC-urile m-au ajutat să trec la servisabile. Nu ştiu cum naiba am nimerit un blister prost cu rezistenţe care m-au ţinut fiecare doar câte trei zile. Nu mă ţineam la ele nici cu VaporShark-ul. A fost momentul de declic şi m-am hotărât să încerc şi cu servisabile. Am luat legătura cu "sensei" Romaniac şi i.-am spus că sunt gata să fac următorul pas. Am stabilit ce şi cum, iar în aşteptarea "calului" am început să-mi iau "potcoavele", adică: patent mic, cleşte sfic, kanthal de 0,3, torţă, pensete de toate felurile, vată, asta am găsit-o mai greu că restul se găseşte peste tot :P .
La începutul anului a venit curierul la uşă şi m-a pricopsit cu un Kayfun 3.1 şi un Taifun GT. Deoarece Kayfun-ul era destinat pipei a fost primul pe care am încercat să-l setez. Cât credeţi că durat această operaţie?? Să nu râdeţi !! O oră şi jumătate, timp în care am am făcut vreo cinci rezistenţe, pe care le stricam când încercam să le montez, sau când încercam să pun vata. Până la urmă a dat Domnul şi am reuşit să finalizez setup-ul. Dacă nu era aşa scump, cred că în prima jumătate de oră zbura pe geam. Am mai spus că nu am prea multă răbdare. Am constatat că nu stau prea bine nici cu număratul de spire, rezistenţa mea avea 2,9 ohmi, iar eu speram să iasă în jurul a 2 ohmi. Pe pipă scotea un abur leşinat care abia se simţea. L-am pus pe Siegelei şi s-a schimbat treaba. Cu ăsta am putut regla puterea şi se dădea ca lumea. Am luat o pauză de 40 de minute şi m-am pus să-l setez din nou. De data aceasta mi-a luat doar 15 minute şi am făcut rezistenţa de 2,1 ohmi. Cam asta a fost cu Kayfun-ul 3.1. Cum asta se întâmpla într-o duminică, am luat pauză de trei zile ca să-mi refac rezerva de răbdare.
A venit şi rândul Taifun-ului la setare. A durat doar vreo 20 de minute, nu nimeream vata, dar l-am reuşit cu rezistenţă de 1,8 ohmi. L-am pus pe VaporShark şi am tras, aşteptând o surpriză plăcută. A fost o surpriză, dar neplăcută. Trăgeam, dar nu venea nimic, nici aer, nici abur, nimic. M-au apucat dracii. L-am desfăcut din nou, m-am zgâit la el precum curca-n lemne, n-am văzut nimic şi l-am remontat din nou. L-am pus pe mod şi am tras, uraaa mergeeee!!. Hai să măresc puterea să fac ceva comparaţii, trag nu mai merge. P....................!!!!! Ce naiba are?
Dacă n-aţi râs până acum vă dau eu motiv de răs. Aşa cum obişnuiam eu să ţin VaporShark-ul în mână, degetul meu arătător acoperea gaura de aer de la Taifun. Aşa se întâmplă când dai pe mâna nărozilor lucruri ca lumea, dar asta-i viaţa, din greşeli înveţi.
Acum am şi un Kayfun Lite Plus, care fiind mai scurt a ajuns la pipă. Kayfun-ul 3.1 e pe Siegelei, iar Taifun-ul pe VaporShark, aşa că sculele mele arată acum aşa:
Image


Image


Image
Nu mai fumez din 30 august 2013

User avatar
alexgogo-VA
veteran
Posts: 872
Joined: Sat Jun 29, 2013 7:55 pm
Location: Bucuresti
Contact:
Barbados

Re: De la fum la....abur

Post by alexgogo-VA » Sat Feb 15, 2014 9:06 pm

scurt, ce automomie (exprimata in lichid vapat) ai cu vaporshark?

User avatar
tdream60
utilizator incepator
Posts: 32
Joined: Mon Nov 11, 2013 2:59 pm

Re: De la fum la....abur

Post by tdream60 » Sun Feb 16, 2014 1:44 am

alexgogo-VA wrote:scurt, ce automomie (exprimata in lichid vapat) ai cu vaporshark?
2 - 2,5 ml, poate chiar mai mult, depinde de setup.
Nu mai fumez din 30 august 2013

User avatar
alexgogo-VA
veteran
Posts: 872
Joined: Sat Jun 29, 2013 7:55 pm
Location: Bucuresti
Contact:
Barbados

Re: De la fum la....abur

Post by alexgogo-VA » Sun Feb 16, 2014 2:52 am

Tks

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

User avatar
tdream60
utilizator incepator
Posts: 32
Joined: Mon Nov 11, 2013 2:59 pm

Re: De la fum la....abur

Post by tdream60 » Fri Feb 21, 2014 11:26 pm

THE BOSS
De o săptămână sunt fericitul posesor al unui Titanium Wizard Evolved II, are DNA 30

Image
cu Kayfun 3.1

Image
Image
Sunt foarte mulţumit de el şi bineînţeles am aflat de el de la "sensei" Romaniac, cu ajutorul căruia am ajuns să-l cumpăr. Ce pot să vă spun e că-şi merită fiecare bănuţ. Aştept cu interes şi atomizorul la care lucrează Mark despre care cred că o să fie tot ceva perfect ca şi Wizard-ul.
Aşa că "Sunt fericit şi mă simt bine!!" vorba unora de pe la fotbal. Aştept cu mare interes recenzia video pe care a promis că o face Zbora!
Nu mai fumez din 30 august 2013

User avatar
tdream60
utilizator incepator
Posts: 32
Joined: Mon Nov 11, 2013 2:59 pm

Re: De la fum la....abur

Post by tdream60 » Sat Sep 06, 2014 11:47 pm

La un an și-o săptămână

Da, a trecut un an și o săptămână de când n-am mai pus țigare în gură. Care sunt concluziile după un an??
Am început cu o pipă Jazz cu clearomizor Vapeonly BCC, iar după un timp s-a mai adăugat un Siegelei v.3 telescop. A venit apoi Vaporshark DNA 20W și am trecut la clearomizoarele Aspire BDC, un pas înainte față de Vapeonly și au apărut, inevitabil, servisabilele. Am început cu Kaifun 3.1 și Taifun. V-am mai povestit prin ce chinuri am trecut la prima servisare , dar acum în 10 minute termin complet o servisare cu făcut rezistență, pus vată, etc.
Am început să vreau din ce în ce mai mult și așa a apărut în colecția mea Wizard Titanium Evolved II DNA 30, Vaporshark DNA 30, Siegelei 20W, încă o pipă Jazz, variantă îmbunătățită și de curând ZNA 30W de la House of Hybrids și IPV2 de 50W. În materie de atomizoare am devenit fan Kayfun. Pentru degustat zemuri am un dripper Trident v2.
Prin intermediul net-ului am cunoscut niște oameni deosebiți, Romaniac, Sensei cum îi zic eu, un om deosebit, care cu multă răbdare mi-a ghidat primii pași în ale vapatului și mi-a dat sfaturi și lămuriri ori de câte ori l-am solicitat, Sorin Zbora, un zăpăcit simpatic, dar care prin intermediul recenziilor, făcute cu talent și inspirație, ne-a îndrumat pe mulți. Nu pot să nu-i amintesc pe Mariandex și pe daniel1984, băieți de treabă și gata să dea o mână de ajutor, pe Blackdevil ale cărui lichide satisfac așa de multe gusturi și nu în ultimul rând pe stimații academicieni Alex și Fane.
Cu scuzele de rigoare, dacă am uitat pe cineva, vă mulțumesc pentru postările voastre pe forumuri, pe facebook, etc. din care avem toți de învățat câte ceva.
La rândul meu am reușit și eu să conving vreo 10 fumători să lase "analoagele" și să treacă la vapat.
Cu sănătatea stau mult mai bine, de obicei folosesc VG de 12, iar din punctul de vedere al finanțelor, cu toate că mi-am permis să achiziționez niște moduri mai scumpe, tot am făcut deja o economie semnificativă.
Cam astea ar fi concluziile după un an de vapat. Simt că aparțin unei noi familii!
Nu mai fumez din 30 august 2013

Post Reply