Inchiriere sau donatie pentru Timisoara

Post Reply
oxybug
utilizator incepator
Posts: 1
Joined: Mon Jan 11, 2016 4:24 pm

Inchiriere sau donatie pentru Timisoara

Post by oxybug » Tue Jan 19, 2016 3:07 pm

Salutare colegilor forumisti
Sunt din Timisoara si caut spre inchiriere pentru 1 luna sau o donatie( dupa cum doreste binevoitorul) un mod mecanic, antic, de orice fel in stare de functionare. Nu e pentru mine, eu vapez pe un kanger subox mini, achizitionat recent, second-hand, dupa ce cativa ani am tras de un Ego din acela editie princeps. Era atat de vechi si distrus, incat vapam din buzunar, sa nu il vada nimeni :D. Pana la urma, l-am facut cadou ...
Inchirierea (donatia) o solicit pentru un amic foarte bun, care vrea sa incerce vapatul. A incercat si in 2015, tot pe un ego clasic, cumparat nou, dar dupa 2 saptamani a renuntat si l-a donat mai departe. Dupa ce mi-am luat kangerul si a simtit ce diferenta este, ar vrea sa incerce din nou. Nu are rost sa mentionez ce scandal a facut nevasta-sa despre faptul ca a donat ego-ul si acum vrea sa dea banii pe alta , care probabil va avea aceeasi soarta....in situatia lui, stand in casa cu soacra, lucrand la propriu 7 zile din 7, e destul de greu sa faca din nou o investitie in ceva ce nu stie sigur daca v-a dura sau nu.
Recent, am cumparat un atomizor kanger protank II, tot second-hand, l-am curatat, facut rezistenta si vreau sa il dau pentru a reincerca vapatul. Ma gandesc ca nu e wooow, dar cu asta il pot ajuta momentan....si cu lichide. Am fost dispus sa ii dau kitul meu kanger, pentru 2 saptamani, chiar daca asta m-ar fi adus inapoi la un numar mai mare de tigari analoage fumate, dar a refuzat categoric.
De aceea, daca aveti vreun mod care va prisoseste sau nu il folositi in mod regulat si de care va puteti lipsi macar 1 luna de zile, va rog sa-mi dati un semn. Va garantez ca vi-l inapoiez in aceeasi stare, fizica si "psihica". Daca sunteti din alt oras si sunteti dispusi sa-l expediati prin posta, va platesc transportul prin depunere in cont, in avans.
Mentionez ca acest post nu se vrea o poveste trista, amicul nici nu stie de intentia mea. Am recurs la acest gest dupa ce am vazut rubrica "Donatii" din cadrul forumului....nici nu stiam ca exista, desi am citit multe pe forum, cautand informatii despre una-alta. Nu intreb, nu deschid topicuri noi, prefer sa caut, deoarece sunt sigur ca au fost altii inaintea mea care au intampinat vreo problema si si-au gasit deja rezolvarea aici pe forum, deci trebuie doar sa o caut.
Multumesc pentru rabdarea de a citi aceste randuri.Puteti lasa mesaj aici, pe PM sau 0762224994 Ciprian.
Va doresc o zi "vaporoasa"

ImagePost Reply