Lichide ToB

Post Reply
slavyk
veteran
Posts: 1572
Joined: Wed Jul 03, 2013 11:42 am
Location: Sighetu Marmatiei
Contact:
Romania

Lichide ToB

Post by slavyk » Sat Dec 21, 2013 5:20 pm

Am cumparat si eu, lichide ToB, de aici http://tigara-de-cluj.ro/en/60-to-b-20-ml-vg. Doar doua, de test. Cubano si Essence. Cubano, bun dar nici urma de tabac. Cat despre Essence, ce sa zic?! Foarte multa apa, probabil glicerina si esenta de rom, de la supermarket (da, am incercat... baza de 18, 75%VG-25PG si aroma alimentara de rom, dr. Oetker. Aceasi aroma, dar nu pîrîie). Apa aia, pur si simplu face micro-explozii iar picaturile de lichid ajung direct in gura. Exact ca si bazele Atmos (15% apa!). L-am incercat pe BT804, Ithaka, BH, T3, drip... Pe oricare dintre ele, face ca artificiile de Craciun... Enervant, domnule, enervant!
Noa, cam atat. Sarbatori Fericite si aburi pufosi fara pîrîituri!bogdan123
utilizator junior
Posts: 51
Joined: Sat May 17, 2014 11:51 am
Location: rm valcea

Re: Lichide ToB

Post by bogdan123 » Sat Jun 07, 2014 5:36 am

foarte slabe aceste lichide.am incercat jamaica .ei spun ca are aroma de tutun dar nu are aroma de nimic.

cristian
veteran
Posts: 2374
Joined: Sat Jun 29, 2013 10:25 pm
Denmark

Re: Lichide ToB

Post by cristian » Sat Jun 07, 2014 6:52 am

De unde ai cumparat? Eu am vazut numai la ivape, dar nu am comandat inca.

User avatar
degady64
utilizator experimentat
Posts: 305
Joined: Sat Dec 28, 2013 8:17 pm
Contact:

Re: Lichide ToB

Post by degady64 » Sat Jun 07, 2014 7:31 pm

bogdan123 wrote:foarte slabe aceste lichide.am incercat jamaica .ei spun ca are aroma de tutun dar nu are aroma de nimic.
Daca ai incercat doar un lichid nu cred ca poti spune ca toata gama este slaba ;)
ImageImage

cristian
veteran
Posts: 2374
Joined: Sat Jun 29, 2013 10:25 pm
Denmark

Re: Lichide ToB

Post by cristian » Sat Jun 07, 2014 8:24 pm

Nu-ti bate capul, omu' avea nevoie de posturi pt bazar.

Trimis de pe al meu S500 folosind Tapatalk

User avatar
ComanNorbert
utilizator junior
Posts: 53
Joined: Mon Sep 30, 2013 12:36 am
Location: Cluj Napoca
Contact:

Re: Lichide ToB

Post by ComanNorbert » Sat Jun 07, 2014 10:59 pm

Am încercat și eu cinci lichide din gamă (primite), Mărul Verde, Tobbaco Leaf, Cuban, Banana și Menta. Apoi, ceva ceai toate. Am impresia ca vapez ceai cu diferite arome sintetice.

User avatar
ComanNorbert
utilizator junior
Posts: 53
Joined: Mon Sep 30, 2013 12:36 am
Location: Cluj Napoca
Contact:

Re: Lichide ToB

Post by ComanNorbert » Sat Jun 07, 2014 11:54 pm

Da, au gust de ceai medicinal! :)

User avatar
ComanNorbert
utilizator junior
Posts: 53
Joined: Mon Sep 30, 2013 12:36 am
Location: Cluj Napoca
Contact:

Re: Lichide ToB

Post by ComanNorbert » Tue Jun 10, 2014 4:06 pm

Revin punctual de data asta și subiectiv (gusturile sunt subiective).

Am primit șase lichide la testat: Mojito, Banana, Mela Verde, Tobacco Leaf, Cuban Tobacco și Menta (toate sunt din lotul 002).
Lichidele au fost de 12 mg nicotină, doar cele două tutunuri fiind de 18.

Le-am încercat pe Omega la drip, cu rezistență microcoil de .9, single coil, pe un Nemesis Hcigar SS cu acumulator Efest 18650, 2500mAh, 35A.

Mojito (12 mg): e ceva limonadă, de fapt ceva ceai cu aromă de limonadă, slab reliefată aroma, th undeva la subsol (și eu vapez de obicei lichide de 6!). Nota: 5, are notă de trecere spre WC.
Banana (12 mg): ceai cu banane, din nou aroma de ceai triumfă, iar bananele, ceva nenatural, așa sunt ca și un zgomot de fond, undeva pe la producătorul din Italia, pe când eu sunt în Cluj. Th tot prin Italia, că aici în Cluj nici urmă de el, iar nota tot de trecere. Sper să nu se înfunde chiuveta și WC-ul de la atâta vg aruncat.
Mela Verde (12 mg): să trăiască industria ceaiului (nu suport ceaiul!), iar mărul verde se întrezărește, prin ceață, așa ca Aufklarung-ul kantian (bine spunea Nietzsche: Soarele din Konigsberg strălucește prin ceață, deci emanciparea din perspectiva onto-teologică, în care binele este absența răului, poate să aștepte "Paștele cailor"; na, și aceste lichide tot cu prilejul acelui eveniment o să ia o notă de trecere - cu mențiunea că Joia Iepelor există! -). Ceai de mere, adică mult ceai, plus ceva aromă ce aduce a măr. Th-ul zdrobitor de inexistent și nota identică cu cele de mai sus: de trecere spre eternitate!
Menta (12 mg): na, ăsta e mentolat, deci mai mult mentol și mai puțin ceai. Deci au stricat buna rețetă de ceai de mentă și acuma e mentă de ceai. Th prin Spania (Italia e prea aproape), că doar e lichid mentolat! Nu primește notă, cu toate că ar merita un 6, asta pentru că a ascuns ceaiul.
Tobacco Leaf (18 mg): unde dracu e tutunul? Ok, nu simt tutun, ci oare ce? CEAI MEDICINAL! Puțin amărui, sec, fără zahăr. Na, asiaticii preferă deseori ceaiul amărui neîndulcit! Neutru, absent ca th (și e de 18, na acuma îl simt pe la 6-le meu, parcă puțin mai tare), dar merge, adică îl pot vapa (sincer, prefer Mai Tai!). Dar primește un 6.
Coban Tobacco (18 mg): nimic din havanele cubaneze. Tot un ceai medicinal cu o aromă care nu știu cât de tutun este, dar la fel ca tutunul anterior, e ceva vapabil (în lipsă de altceva și mai ales de e le prețul: gratis!). E mai agresiv ca Tobacco Leaf, neutru, deci se poate vapa toată ziua (iubitorii de ceai neîndulcit o să se delecteze cu acest lichid). Dar am nevoie de voința lui Schopehauer (uriașul orb) de a termina cei 20 de ml de zeamă, iar rațiunea (schilodul inteligent situat pe umerii voinței) îmi șoptește la ureche: la WC, la WC...

Deci, concluzia este ca ceaiul (prea multă apă!)...
Dacă astea ar fi singurele lichide din lume, aș reveni la... țigări!

BogdanDumi
RESELLER
Posts: 103
Joined: Wed Nov 06, 2013 12:02 am

Re: Lichide ToB

Post by BogdanDumi » Wed Jun 11, 2014 12:28 am

Nu va grabiti sa criticati aceasta gama .
S-au facut modificari majore de la primele loturi pana in prezent .
Este o fabrica mare care a adus ceva nou pe piata, in momentul acesta fiind saturata deja de lichidele actuale .

User avatar
ComanNorbert
utilizator junior
Posts: 53
Joined: Mon Sep 30, 2013 12:36 am
Location: Cluj Napoca
Contact:

Re: Lichide ToB

Post by ComanNorbert » Wed Jun 11, 2014 3:57 am

Mi-a spus și mie Alex Gogo că tipii din Italia sunt foarte receptivi la critici, cum ar fi bine să fie unii și pe la noi, deci că au schimbat și schimbă semnificativ rețetele.
De aia am și specificat lotul: 002. Mai mult, cei care comercializează aceste lichide nici nu au de vânzare unele lichide dintre cele testate de mine și s-ar putea să aibă din alt lot, cu toate că am gustat și Cuban de pe raft și tot acolo era.
Peste 6 luni o să le mai dau o șansă. Iar la capitolul "ceva nou pe piață" și cu preț accesibil, rămân la American Stars de la Flavortec. O gamă interesantă, din care patru lichide sunt pe gustul meu, respectiv o să încerc lichidele noi de la Pipe Sauce (că au apărut o duzină - dar la preț peste SUA, Germania etc. -; culmea, noi suntem săracii Europei, dar la noi sunt cele mai mari prețuri, chiar și la clone; e o chestiune generalizată în România, și la alimente etc., ceva pute rău în țara asta!).
În rest ai dreptate, piața e saturată de aiurelile de la Hangsen, Dekang și Liqua și sper să apară și alte lichide bune și accesibile (deocamdată sunt doar cele poloneze, care să întrunească și bun și accesibil). Iar pe producătorul Mai Tai îl rog să fie atent la critici, unele sunt constructive, chiar aș dori să avem un producător local bun. Dacă aș fi în locul acestui producător, l-aș lua pe Black Devil din Ploiești, l-aș pune șef de calitate în firmă și să conducă departamentul cercetare etc.
Chiar îmi doresc lichide noi pe piață, și lichide bune și accesibile. Că la remunerația din România să dai 70 de lei pe 30 ml de lichid, care poate nici nu-ți place (am gustat destule lichide scumpe care erau un fel de poșircă atent îmbuteliată), nu este deloc convenabil. Cum nici să cumperi un rahat original (moduri autentice mai nasoale ca unele clone) nu e de buzunarele noastre.

User avatar
ivape
utilizator junior
Posts: 86
Joined: Sun Sep 14, 2014 7:35 am

Re: Lichide ToB

Post by ivape » Sun Sep 14, 2014 8:07 am

salutare
Mare catastrofa lichide astea.

VladCatalin
utilizator junior
Posts: 66
Joined: Sat Nov 09, 2013 11:38 pm
Location: Tg. Mures
Contact:

Re: Lichide ToB

Post by VladCatalin » Sun Sep 14, 2014 9:30 am

Era de asteptat ca "domnul" vallentin de la aiveip sa inceapa sa arunce cu rahat in niste lichide care culmea, ACUM sunt in general laudate.
Probabil si eu, si colegul de forum cristian, in imaginatia bogata (sau era bolnava??) a "domnului" vallentin, am fost ingropati in aur de forte obscure si de "dusmani" ai dânsului pentru parerile exprimate: http://www.rovapers.eu/viewtopic.php?t=1042" onclick="window.open(this.href);return false;
Probabil asta s-a intamplat si cu cei de pe facebook care sunt multumiti de lichidele actuale.
Pentru ca evident exista o conspiratie la nivel interplanetar ca lumea sa cumpere lichide care nu le vinde aiveipul. Asta e clar acum.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

silvius
utilizator junior
Posts: 157
Joined: Fri May 23, 2014 6:13 pm

Re: Lichide ToB

Post by silvius » Sun Sep 14, 2014 9:30 am

Din ce punct de vedere? Eu am incercat destule si sunt cel putin ok .

User avatar
silpo
utilizator experimentat
Posts: 249
Joined: Sat Jun 29, 2013 12:29 pm
Romania

Re: Lichide ToB

Post by silpo » Sun Sep 14, 2014 10:01 am

http://www.ivape.ro/lichide_originale/l ... IDARE-STOC" onclick="window.open(this.href);return false;
Și iată cum descrie reseller-ul "ivape", pe site-ul său, lichidele respective:
"Lichide fabricate si ambalate in Italia de Bocca Aromatic. Sticlute de 20 de ml.
Lichidele sunt din gama "LOW COST" de tipul "hai ca merge", nimic senzational. Unora le plac exagerarile atat de mult incat le-au promovat ca PREMIUM ! Altii, vai de capul lor, spun ca au "gust desavarsit" ! Asta-i Romanania, scrii premium in titlul produsului si-l vinzi triplu caci merge, multi judeca doar dupa pret ! Pretul corect pentru aceste lichide, 16 Lei.
Nu se poate colabora cu aceasta firma deoarece asa-zisul reprezentant din Romania nu are niciodata marfa pe stoc. Lichidele sunt de proasta calitate, una iti trimite ca mostra si alta iti livreaza. Pe etichete scrie importator Boca Aromatic srl Brasov dar ei nu importa nimic. Ne-au mintit pe toti cei care am luat marfa de la ei. 2 loturi de lichide nu seamana, nu au cum sa faca acelasi lichid."
Cu alte cuvinte, dânsul crede, cu tărie, că lichidele cu pricina sunt cel mult submediocre și că a luat țeapă cu ele. Poate că doar lichidele ambalate la 20 ml sunt "o catastrofă", iar cele ambalate la 10 și la 30 ml sunt bune... Probabil, nu a reușit să le vândă și, de aceea, le-a băgat în lichidare de stoc. Asta e! Vorba aceea: pierzi, câștigi, negustor te numești!
Nu mai fumez din 26 septembrie 2011. Bravo mie!

User avatar
Sanitarium
utilizator experimentat
Posts: 269
Joined: Thu Sep 19, 2013 11:21 pm

Re: Lichide ToB

Post by Sanitarium » Sun Sep 14, 2014 12:51 pm

intotdeauna cei de la ivape au avut probleme la capitolul diplomatie. pacat, pt ca au produse destul de bunicele si mai ieftine. pana la urma, nu le putem avea pe toate...

Post Reply