Provari P3

User avatar
alexinos
utilizator experimentat
Posts: 306
Joined: Fri Oct 17, 2014 11:50 pm
Location: Baden/Ploiesti

Re: Provari P3

Post by alexinos » Sun Nov 30, 2014 10:02 pm

Am testat urmatoare setupturi:
KLP:
Umax=5,2V
R=1,42 Ohm
Setare Volt:
La tensiunea de 5,2V nu a mai vrut ,daca este sa socotim curentul era de 3,66A
Ueroare=5,3V la un curent de 3,73A
Setare Watt:
nu am facut

K4 Dual Coil:
Umax=4,4V
R=0,98
Setare Volt:
La tensiunea de 4,4 a mai functionat,curentul 4,48A
Setare Watt:
A mers cu 20W la un curent de 4,51A

K4 Single Coil:
Umax=5,5V
R=1,51 Ohm

Setare Volt:
La 5,6V nu mai merge asta inseamna un curent de 3,7A

Setare Watt:
la 20W merge fara eroare la un curent de 3,63A la o tensiune de 5,48V


In concluzie granita de 5A nu este atinsa,nu stiu cum este softul programat dar acum am un Setup de 1,51 Ohm si la 5,6V deja nu mai merge



User avatar
Sanitarium
utilizator experimentat
Posts: 269
Joined: Thu Sep 19, 2013 11:21 pm

Re: Provari P3

Post by Sanitarium » Sun Nov 30, 2014 10:33 pm

Image

User avatar
alexinos
utilizator experimentat
Posts: 306
Joined: Fri Oct 17, 2014 11:50 pm
Location: Baden/Ploiesti

Re: Provari P3

Post by alexinos » Sun Nov 30, 2014 10:41 pm

Am fotografiat pentru voi:

R=1,93 Ohm

Setare Volt :
La 6V merge ca uns cu un curent de 3,1A

Setare Watt:
La 17,4W da deja cu virgula ,la un curent de 3A

Image

Image

Image

Image

User avatar
alexinos
utilizator experimentat
Posts: 306
Joined: Fri Oct 17, 2014 11:50 pm
Location: Baden/Ploiesti

Re: Provari P3

Post by alexinos » Fri Dec 05, 2014 2:32 pm

Salutare la toata lumea.Am luat contact cu ProVape si o sa primesc un update de soft la ver.3.6 si un upgrade la capac.P3Beta deja a luat drumul spre America.Sunt curios cit va dura.Da costul transportului va fi de mine suportat.

User avatar
alexinos
utilizator experimentat
Posts: 306
Joined: Fri Oct 17, 2014 11:50 pm
Location: Baden/Ploiesti

Re: Provari P3

Post by alexinos » Fri Dec 26, 2014 12:27 am

Trimis pe 03.12.2014 la ProVape prin posta - tarif normal - a ajuns la ProVape pe 24.12.2014.Deci 21 de zile este ceva,poate datorita sarbatorilor,sunt curios cit face de acolo aici.

User avatar
moremih
veteran
Posts: 538
Joined: Sun Sep 22, 2013 12:18 am

Re: Provari P3

Post by moremih » Fri Dec 26, 2014 1:59 am

Tot cam atat face pe drum.

Sent from my Vodafone 985N using Tapatalk 2

User avatar
Richy90
utilizator junior
Posts: 61
Joined: Sun Jun 30, 2013 10:51 pm
Location: Timisoara

Re: Provari P3

Post by Richy90 » Sat Dec 27, 2014 3:03 pm

cand vine face mai putin in jur de 16 -18 zile ceva de genu ,atat a facut la mine cand mi-am luat provari prin USPS.
Nu mai fumez din 28.02.2011,vapez din 18.12.2011


Image

Va salut vapand

User avatar
alexinos
utilizator experimentat
Posts: 306
Joined: Fri Oct 17, 2014 11:50 pm
Location: Baden/Ploiesti

Provari Update Center

Post by alexinos » Sat Dec 27, 2014 3:29 pm

Foarte important pentru posesorii de Provari - update se poate face si in Germania nu trebuie trimis in USA.

http://www.123liquids.de/index.php?rout ... ct_id=1783" onclick="window.open(this.href);return false;

Cel putin la banii care i-am dat avem posibilitatea la update - posesorii de P3 pot fi fericiti.

User avatar
Valahul
veteran
Posts: 1056
Joined: Mon May 13, 2013 5:05 pm
Location: Ardeal
Romania

Re: Provari Update Center

Post by Valahul » Sat Dec 27, 2014 3:52 pm

alexinos wrote:Foarte important pentru posesorii de Provari - update se poate face si in Germania nu trebuie trimis in USA.

http://www.123liquids.de/index.php?rout ... ct_id=1783" onclick="window.open(this.href);return false;

Cel putin la banii care i-am dat avem posibilitatea la update - posesorii de P3 pot fi fericiti.
Sincer, nu inteleg de ce trebuie sa il trimit la cateva magazine autoriazate pentru a face update la soft...
Am dat bani pe el nu sa il trimit inapoi... cine stie ce poate pati, inclusiv la transport. Orice firma care se respecta ar trebui sa iti ofere posibilitatea sa faci update pe net, sau sa descarci update-ul, ori sa ti-l trimita ei si sa si-l instaleze singur...
Mai costa update-ul asta 34.27€... adica aproape o cincime din pret...
Daca scot patru update-uri, cumperi alt Provari si nu mai stai dupa el pana vine. sur1
Nu imi place deloc treaba asta... de fapt, tot timpul i-a lipsit ceva la Provari sa fie totul in regula...
sur2
"Un om care se intelege bine cu toata lumea este lipsit de personalitate"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, iubesc mai mult cainii."
"Am invatat de la animale lucruri mai multe si mai profunde decat de la oameni."

User avatar
AWE
utilizator experimentat
Posts: 273
Joined: Tue Dec 24, 2013 11:32 am
Location: TM

Re: Provari P3

Post by AWE » Sat Dec 27, 2014 5:31 pm

Mda, nici eu nu inteleg politica Provape mai nou, pare un fel de ''vindem o data, incasam de mai multe ori'' cu P3.
Sunt ferm convins ca chip-ul suporta mai mult de 20w si toate limitarile sunt din soft, astfel incat la un moment dat sa poata taxa acele ''upgrade-uri''.
Nu contest calitatea produselor in sine, sunt mult peste majoritatea restului producatorilor, dar sa handicapezi un chip doar ca mai incolo sa il poti aduce la normal pretinzand ca e de fapt un update si cerand bani pentru asta, mi se pare un mod de a face business destul de dubios.

LE: Eu nu pot sa zic ca mi-a lipsit ceva la V2 sau V2.5, pinul ne-ajustabil ajuta la o conexiune foarte ferma cu atomizorul, fara fluctuatii de citire a rezistentei, iar top-capul in panta facea atomizoarele de 15-16mm sa arate foarte bine (ex. un dripper Cyclone sau un Mark-T). De asemenea, faptul ca functioneaza in conditii in care orice alt mod in afara de mecanice si-ar da duhul este un argument foarte puternic in achizitia unui Provari.

User avatar
ionutb
utilizator junior
Posts: 158
Joined: Fri Aug 02, 2013 7:25 pm
Location: Buzau

Re: Provari P3

Post by ionutb » Sat Dec 27, 2014 9:29 pm

Se poate face update soft si la Vapez .
http://vapez.ro/provape/4857-provari-3-satin.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie in descrierea produsului .
I will win . Not immediately but DEFINITELY ....

User avatar
alexinos
utilizator experimentat
Posts: 306
Joined: Fri Oct 17, 2014 11:50 pm
Location: Baden/Ploiesti

Re: Provari P3

Post by alexinos » Sun Dec 28, 2014 12:57 am

Da aveti si voi dreptate cu privire la update.Dar chiar fiind o strategie de a mai incasa niste bani,sunt de acord cu ea - eu unul vorbesc de parerea mea si o sa va spun si de ce.In momentul de fata versiunea de soft de la P3 este 3.6 si da un curent de 5.5A la 20W.Eu cu al meu Beta care avea curentul limitat am fost fericit pina nu am auzit ca Beta ar avea curentul limitat la 3,8A - unde m-am apucat de calcule si mi-am dat seama de adevar - ma durut - dar inca odata este raspunderea mea ca am vrut sa am un Beta.Modelele finale dau 5,5A la 20W si un user normal este fericit cu aceste valori.Acum noi toti stim ca aceasta Technika nu sta pe loc si avem la citeva saptamini mereu ceva nou.La aceasta technica un update se face tinind cont de product.Luam de exemplu TV,telefoane,PC - aici nu exista aproape nici un risc.In cazul nostru datorita modificari de curent - poate sunt necesare alte cabluri - poate trebuie schimbate mai multe piese - este cu munca de socotit - de aici si un pret.


PS: Ne luam Golf4 tdi cu 90PS - mergem si ii facem Tuning -acela este pe gratis?Nu este nici ala pe gratis - diferenta este ca acel Tuning nu se face de VW -pentru ca nu poate garanta ca acel Motor sau Turbo va rezista.Deci ceva negarantat unde multi platesc.
PS1: Provape pune update la dispozitie - cere bani - si noi nu suntem multumiti-Ok
PS2: La ce moduri se poate face update gratis????? chiar m-as bucura aici de niste raspunsuri - metionez ca nu am asa cunostinte si vapez de 4 luni !!!

Eu unul ca posesor de P3Beta sunt multumit de acest product si de suport si il pot recomanda cu incredere!!!!!!

User avatar
Midnight Caller
veteran
Posts: 860
Joined: Sun Jun 30, 2013 6:09 pm
Location: Bucuresti

Re: Provari P3

Post by Midnight Caller » Sun Dec 28, 2014 10:11 am

Iete ca la eVic s-au facut update-uri gratis. Si nu unul ci vreo 3 !

slavyk
veteran
Posts: 1564
Joined: Wed Jul 03, 2013 11:42 am
Location: Sighetu Marmatiei
Contact:
Romania

Re: Provari P3

Post by slavyk » Sun Dec 28, 2014 11:04 am

alexinos wrote: PS2: La ce moduri se poate face update gratis????? chiar m-as bucura aici de niste raspunsuri - metionez ca nu am asa cunostinte si vapez de 4 luni !!!

Eu unul ca posesor de P3Beta sunt multumit de acest product si de suport si il pot recomanda cu incredere!!!!!!
Vezi aici http://www.yihiecigar.com/download.html

User avatar
AWE
utilizator experimentat
Posts: 273
Joined: Tue Dec 24, 2013 11:32 am
Location: TM

Re: Provari P3

Post by AWE » Sun Dec 28, 2014 11:31 am

alexinos wrote: PS: Ne luam Golf4 tdi cu 90PS - mergem si ii facem Tuning -acela este pe gratis?Nu este nici ala pe gratis - diferenta este ca acel Tuning nu se face de VW -pentru ca nu poate garanta ca acel Motor sau Turbo va rezista.Deci ceva negarantat unde multi platesc.
Nu e deloc acelasi lucru. In exemplul tau vorbim de motoare pe care le fortezi dincolo de limitele safe stabilite de producator (pentru o functionare cat de cat indelungata), pe cand la P3 e vorba (cel mai probabil) de o restrictionare din soft care sa permita taxarea consumatorilor si ulterior achizitiei, sub forma de upgrade.

E ca si cum Golful ala de 90 de PS ar fi restrictionat la 50 in momentul achizitiei, urmand ca VW sa te tot taxeze din 6 in 6 luni pentru cate 10-20 de PS in plus pana ajungi la cei 90 pe care trebuia sa-i ai din start.

PS si de la mine: Am inteles ca P3 Beta se vand la pret mare acum, fiind putine disponibile. So, poti sa vinzi ala si sa iti iei doua P3 versiunea finala, deci nu ai facut o alegere rea cand l-ai cumparat! :D

Post Reply